Första gången själv

Då var det äntligen lördag.

Och idag började vi dagen med att äta frukost, jag käkade special K red berries medans Daniel och Dominic åt ägg, mockor och te.

Sen gjorde vi oss iordning och åkte till Leksand på skoternsdag.

När vi va klara där åkte vi till stallet och så gjorde vi iordning Ice och gick till ridhuset så Dominic fick rida och idag red han för första gången själv, först gick jag lede han men sen så frågade han om han fick prova själv och det fick han såklart.

Det gick dock inte så bra då Ice är som en hund och följer mig vart jag än går men han fick i alla fall prova styra själv, så han tyckte det var jätte roligt.

Sen när vi kom tillbaka till stallet sadlade vi av Ice och borstade han.

När vi kom hem så åt vi lunch och sen så var vi hemma och fixade lite och så var vi ut med hundarna en sväng så dom fick springa av sig lite.

Så när vi kom hem så klippte jag klorna på dom så dom blev fina igen.

Efter det så började jag kolla på Tobbe Larsson på Youtube för han har massa klipp på bra övningar med hästarna, eftersom att Ice inte har blivit jätte mycket hanterad verkar det som så måste vi ju börja om lite från början för han är väldigt stel i vänster varvet och dessutom så är han väldigt bufflig (puttig) när man håller på och borstar han eller när man ska sätta på träns så drar han upp huvudet.

Och han har definitivt inte lust att stå stilla om han inte har bestämt det själv så vi får träna på mycket sånt.

När jag hade gjort det i nästan två timmar så kom Daniel och frågade om jag hade lust att hjälpa till med middagen. Jag fastnar så lätt när jag hittar något intressant att titta på.

Men jag hjälpte till med middagen och så käkade vi, efter det så gick vi till Ronja och Larsson för Daniel skulle hjälpa dom och sätta upp en pinne i köket som man kan hänga upp köksredskap på och då fick deras Cornelia och Dominic leka lite samtidigt så det var kul.

När vi kom hem där ifrån så la sig Dominic och min lilla syster och hennes kompis kom hit och spelade lite spel.

Men nu har jag lagt mig och när Daniel kommer hem så ska vi sova, han skjutsade hem min syster och hennes kompis så dom slipper gå hem själv i mörkret man vet ju inte vad det finns för folk ute nu.

Hoppas att eran dag har varit super bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229