världens bästa

Om mig , kärlek

Alltså min pojkvän, min sambo han är den bästa människan som finns.

Han försöker verkligen göra allt för att göra mig glad, idag nu på kvällen vid sju så va jag inne och duschade efter att jag lagt Dominic och så skulle vi skjutsa iväg hundarna till min mamma, bara för att Daniels pappa ska kunna åka hem till oss imorn å fixa med köket medans vi jobbar.

Så då åkte han iväg och lämnade dom bara för att jag skulle slippa göra det efter duschen, så när jag har duschat klart så torkar jag mig och sätter på mig lite kläder sen går jag ut på ute platsen och sätter mig vid datorn och tar en cigg.

Så kommer han ut och kollar vad jag gör sen går han in igen så jag tänkte: jaja han ska väl fixa nåt tills imorn, men nej då kommer han ut med ett fotbad till mig och så sa han att han skulle gå in och duscha så då gjorde han det och sen när han kommer ut så har han en kopp med mitt favorit te med sig ut.

Hur underbar och mysig är inte han som fixa både fotbad och te åt mig?

Det borde ju egentligen vara tvärs om det är ju han som fixar med köket å han fixar ute och gör allt för att det ska bli så bra som möjligt för mig med allt.

Han får mig verkligen å känna mig speciell och uppskattad, ja som en prinsessa faktiskt och han är det bästa som har hänt mig😍❤

Han är underbar, han min alldeles egen kung och krigare

Gillar

Kommentarer