Ute dag

Idag så gjorde vi tvärs emot alla vi känner och åkte upp till Almberg istället för att åka på cruising i Rättvik.

Jag tog våran fyrhjuling upp till Almberg och Daniel, Dominic och hundarna tog bilen.

När vi kom dit så tog Daniel och Dominic mormors fyrhjuling och så åkte vi ner till skvin (en liten sjö) i närheten av där mormor bor, så när vi kom dit så tog Daniel och Dominic en provtur i mormors båt.

Det är ingen stor båt utan bara en liten eka med en liten motor på, så den är perfekt om man vill ut och fiska en sväng, under tiden satt jag på kanten med Sheela så hon fick bada lite.

Diezel var hemma hos mormor, hon är så liten så vill inte att hon ska springa lös brevid fyrhjulingen och har inte kommit på något bra sätt att sätta fast en bur på fyrhjulingen än men jag jobbar på det.

När vi hade vart ute i ca två timmar så åkte vi hem till mormor igen och startade grillen så grillade vi kött och gjorde klyftpotatis.

Sen så var vi där och fikade och pratade lite.

När klockan var kvart i sju så åkte vi hem, hemma så tog Dominic en macka och oboy till kvällsmat och jag å Daniel drack varsin kopp te.

Sen gjorde Dominic sig iordning för att sova och jag å Daniel la oss och kollade på hundra ett åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann.

Efter det så ringde min lilla syster och ville ha skjuts till Gustafs så Daniel är just nu och kör henne medans jag kollar på senaste säsongen av Geordie Shore och bloggar lite.

När Daniel kommer hem ska vi sova för jag ska upp tidigt imorn och ringa till fertilitetskliniken i Falun.

Hoppas eran dag har varit bra.

Gillar

Kommentarer

Mina
Mina,
Underbart att bege sig ut i skogen och åka fyrhjuling. Låter lugnare än cruising
nouw.com/minasvarld
martinabroden
martinabroden,
Ja det är super mysigt 😊
martinabroden.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229