Underbart väder

Ja idag har det vart en lång dag men såå rolig.

Pojkarna vaknade halv sex idag så klockan sex gick vi upp och åt frukost, sen så satt pojkarna och kollade på film ett tag medans jag och Robin försökte vakna till liv när klockan var nio så gick vi ut till lekparken och lekte för det va ju så fint väder så de fanns ingen anledning till att sitta inne och glo så vi va ute fram till lunch.

Då gick vi in och åt mat och efter det så spelade vi lite spel, vi provade mitt nya Sverige Alias men det va lite svårt för pojkarna så vi spelade löjliga familjen istället. När vi hade gjort det så gick vi ut och lekte igen och sen så gick vi till Ica och handlade lite för vi skulle ha äpplen.

När vi kom hem från affären så ville Dominic spela tv spel så då fick han det och Malte ville kolla på film på sitt rum så det gjorde han, så då passade jag på att ta en powernap på soffan bredvid Dominic och Robin la sig i sängen en stund. Efter det så satt vi och kollade på Dominic en stund innan vi började med middagen.

Det vart Tacos till middag och efter maten så åt vi lite godis och kollade på en film allihopa tillsammans, men pojkarna tröttnade ganska fort och ville göra nåt annat så det gjorde dom och vid nio fick dom göra sig klara för sängen och kolla på lite tv inne på deras rum innan dom skulle sova.

Vi ska också sova snart för både jag och Robin sitter och gäspar här i soffan för imorgon är det ju dags att skjutsa hem pojkarna igen och det kommer bli så tomt och tråkigt.

Gillar

Kommentarer