Trött

Okategoriserade

Ja igår så var det tisdag och jag kände direkt när jag vaknade att jag inte hade någon som helst energi eller lust med nånting.

Men jag gick i alla fall upp och gjorde frukost till mig och Dominic, efter frukosten så gick vi ut på en promenad. När vi kom hem från promenaden så duschade jag för jag var så svettig, när jag hade klätt på mig igen så spelade vi kort och sen var det dags för lunch. Så då gjorde jag gräddstuvad pyttipanna för det var jätte länge sen jag åt det.

När vi hade ätit klart så var jag helt slut så då tog jag en power king och tittade på dom gamla avsnitten av THE HILLS, är det någon mer som älskade den serien när den gick på MTV? Dom har ju börjat med nya avsnitt nu men nu är dom ju äldre och har skaffat familjer och gift sig osv. Jag har sett alla nya avsnitt så tänkte att jag passar väl på att kolla igenom dom gamla avsnitten också (för typ 10e gången).

Sen så slutade Daniel tidigt igår så då åkte vi iväg och fiskade en sväng och då fick Dominic en liten abborre så det var kul och han blev så glad.

När vi hade fiskat klart så åkte vi hem och Daniel fixade middag medans jag och Dominic byggde lego, men det är svårt att bygga med Dominic för han ska ta alla bitar samtidigt medans jag vill ta en bit i taget. Jag måste liksom strukturera upp det och ta ett steg i taget medans han hoppar emellan allihopa samtidigt.

Efter det så åt vi middag och sen spelade vi UNO allihopa och sen var det dags att göra sig i ordning och hoppa i säng.

Så jag och Daniel la oss och tittade på tv fram tills klockan var tio då försökte vi också och sova men jag gav upp vid tolv och gick upp, när klockan va halv sex imorse och Daniel kom upp för att göra sig iordning för jobbet så hade jag fortfarande inte lagt mig.

Så då åt jag en macka med han och sen la jag mig och försökte sova och så fick jag sova till halv tio för då kom Dominic och ville ha frukost.

Så då var det bara att gå upp och ge han frukost sen la jag mig i sängen och spelade lite spel och nu är klockan snart tolv och jag håller på med lunchen, jag ska äta kyckling och wook grönsaker medans Dominic ska få äta köttfärssås och pasta för han tycker inte om wook grönsaker jätte mycket.

Sen så får vi se vad vi ska göra resten av dagen, vi kanske ska åka till Falun ikväll på Cruising.

Gillar

Kommentarer