träning pågår

Dagen

Ja som ni kanske har läst förut så började jag ju träna.

Men sen så började jag jobba och det blev liksom inte av att jag fortsatte träna, men nu har jag börjat igen och det går riktigt bra faktiskt.

Jag började i söndags och sen har jag tränat varje dag sen dess och det går bättre och bättre för varje dag.

Så idag orkade jag två gånger till och med, när jag började så orkade jag inte rulla till skolan utan fick vända efter halva vägen.

Så jag är verkligen super nöjd och jag mår så mycket bättre nu när jag rör på mig än att jag bara sitter i permobilen och åker hela tiden.

Förutom det så har jag varit ute och gått med hundarna idag men då hade jag permobilen, sen så åt jag lunch och det blev kyckling och sallad idag igen med lite sweet chili sås till.

Det är ju såå gott tycker jag, jag har på lite curry och svart peppar när jag steker kycklingen.

Sen när jag hade ätit så kollade jag efter lite jobb på platsbanken men det är svårt att hitta nåt just nu, dom söker ju mest sjuksköterskor och undersköterskor just nu och jag får ju inte jobba som något av det eftersom jag inte är utbildad det.

Men det blir väl förhoppningsvis bättre till hösten.

Efter det så tog jag det mest lugnt, jag la mig i sängen för att jag skulle kolla på film men jag somnade av med hundarna.

Sen när jag vaknade så var klockan tre och det var dags att gå och hämta Dominic ifrån skolan.

När vi kom hem så började jag med middagen.

När vi hade ätit så gick vi ut på gården och fixade lite, det börjar faktiskt bli bra ute nu.

Sen gick vi in och jag tog en dusch och Daniel å Dominic spelade Diamanten.

Nu har jag precis duschat färdigt och vet inte riktigt vad vi ska göra, det är ju läggdags för Dominic om en timme så vi får se vad vi ska hitta på.

Hoppas eran dag har varit bra

  • Dagen

Gillar

Kommentarer