Torsdag

Ja idag är det då torsdag.

Och jag har varit hemma hela dagen idag, så jag gick och lämnade Dominic på fritids vid halv sju.

Sen när jag kom hem så åt jag frukost och så gick jag ut med hundarna på en promenad.

När jag kom hem så ringde jag till verkstan för att se om dom kan hjälpa mig att laga bilen men då var det inte Ford som skulle ha det utan det var en annan verkstad i Falun så då provade jag ringa dit men fick inget svar så då mejlade jag dit.

Sen så plockade jag fram mitt smink ut i köket och så körde jag en live i en sminkgrupp på Facebook, det kommer jag dock aldrig mera göra om för jag fick bara massa klagomål om hur jag sminkade mig och att jag måste fixa mina ögonbryn osv.

Jag vet att mina ögonbryn inte är dom vackraste just nu för jag har inte noppat dom på ett tag, jag tycker nämligen att det gör sjukt ont att noppa ögonbrynen längst ut och skulle helst vilja gå och fixa min ögonbryn på en salong.

Men i alla fall när den va klar så valde jag istället att göra en live i gruppen girlsquad och det va såå roligt att sitta och prata med medlemmarna där, dom är så trevliga så det är en grupp jag tycker att ni ska gå med i.

Så jag satt och körde live där i över en timme.

Sen när jag va klar med det så fixade jag med disken, va ut med hundarna och sen la jag mig och kollade på unga mammor.

Så va klockan helt plötsligt tre och då gick jag upp och så gick jag till affären och köpte pan pizza och så va jag in på apoteket och hämtade attentin till Daniel, så gick jag hem och lämnade det och så gick jag till fritids och hämtade Dominic.

Sen när vi gick hem ringde han till sin mamma och när vi kom hem ville han vara ute och leka med grannen så nu är dom ute och cyklar och jag funderar faktiskt på att sätta mig och köra en till live.

Ikväll ska jag titta på halv åtta hos mig och sen vet jag inte riktigt vad som händer mer.

Hur har eran dag varit?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Asså jag förstår inte varför människor måste vara så elaka! Förstår att det känns tungt! Lyssna inte på såna människor, du är fin som du är 😊
nouw.com/sofialissmyr
Idawaistedt
Idawaistedt,
Vissa är så jäkla elaka....
nouw.com/idawaistedt
MBroden
MBroden,
Ja jag tycker det är tråkigt, varför kan man bara inte hjälpa varandra och komma med tips istället 😊
nouw.com/mbroden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229