Tisdag

Dagen

Idag lämnade jag Dominic i skolan vid halv åtta sen gick jag och Diezel hem och sov en stund till, när jag vaknade hade jag fått mail i från utbildningen jag sökte att jag inte hade kommit in men att jag kunde få plugga upp mitt betyg i samhällskunskap så det ska jag börja med den 23 mars.

Så även om det blir en liten omväg så kommer jag ändå ett steg närmare mitt slut mål så det känns bra.

Och sen fick jag lov att öppna ett fönster i lägenheten för jag höll på att dö av värmen, det är så konstig värme i lägenheten för jag har ju inga element så jag måste typ vrida på värmen ett dygn innan värmen höjs och lika när jag ska sänka värmen så måste jag vrida ner den ett dygn innan.

Sen gick jag och hämtade Dominic från skolan och så gick vi till mamma och hälsade på och medans vi va där så ringde dom från hundrondellen, för jag och Robin har ju anmält att vi kan vara jour hem till en hund så dom hade lite frågor osv och så kommer dom höra av sig längre fram om det är aktuellt för det är tydligen jätte många som anmäler sig nu när det är Corona och många kan jobba hem ifrån så det kan ta tid och det är heller inte lika lätta att ta hundarna till Sverige pga Coronan. Så åt vi middag hos mamma och sen var det dags att gå hem och göra sig iordning för sängen.

Så nu har Dominic lagt sig och jag ska kolla på farmen och torpet och så tror jag att det blir en tidig kväll ikväll.

Hur har eran dag varit?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer