Tisdag

Dagen

Ja idag är det då tisdag och det har varit en bra dag än så länge.

Jag va ju på arbetsintervju kvart i tio idag och jag var ganska nervös när jag åkte dit eller jaa jag var faktiskt jätte nervös och jag tänkte inte ens åka dit.

Men som tur är så har jag min bästa sambo som stöttade mig och han körde mig faktiskt till Borlänge för att han ville stötta mig.

Och när jag kom dit så fick jag sitta i receptionen och vänta och jag trodde det var individuell intervju men när en av tjejerna som skulle ha intervjuen kom så ropade hon upp flera namn så det var en grupp intervju, men när jag kom in i rummet så blev jag lugnare i alla fall och allt kändes jätte bra.

Men vi fick ju inga beslut om vem som kom vidare till introduktion så ca två timmar senare så var vi klara och då hade vi fått svara på frågor och gjort små grupparbeten.

Så när jag var klar så kom Daniel och hämtade mig och så åkte vi hem, när vi kom hem så åkte Daniel iväg och åkte skoter och jag käkade lite lunch och sen la jag mig i sängen och sov en stund.

Sen halv fyra gick jag och hämtade Dominic från fritids och hans dag hade väl varit lite upp och ner men såna dagar har alla.

När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, Daniel kom hem nästan samtidigt som oss.

Så tog vi det lugnt ett tag och sen så åkte jag till mamma och hälsade på en stund.

Sen vid halv åtta så åkte jag hem igen och så la jag mig i sängen och tittade på tv.

Och nu ska vi lägga oss och sova, hoppas eran dag har varit bra i alla fall

  • Dagen

Gillar

Kommentarer