till våra fyrbenta vänner

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller metalinks

Idag tänkte jag tipsa om saker till våra fyrbenta vänner.

Och först tänkte jag tipsa om en skål som går att fälla ihop.

Så när ni ska iväg på semester eller ska iväg på en tur i skogen eller vad det nu kan vara så är det bara att fälla ihop den och stoppa den i väskan, sen när din fyrbenta vän behöver dricka vatten eller äta så tar du upp den och fäller ut den.

Sen nånting som jag i alla fall tycker det är bra att alltid ha hemma och ha med sig är godis.

Jag använder det till mina hundar ganska ofta, t.ex när vi klipper klor, gör rent krona, när vi är ute och går.

Och när vi är ute och går så har jag öven med mig bajspåsar för ja det är ju inte så trevligt för dom som kommer bakom att kliva i min hunds bajs och det är ju även lag på att man ska plocka upp efter sina djur.

Så kan det ju bli så att djuren blir trötta när man är ute och går så då kan det ju va skönt å mysigt att kunna lägga sig i sin säng och vila när man kommer hem från promenaden eller åkturen eller vad man nu har gjort för roligt.

Men sen är det ju så att våra djur behöver inte bara få motion utan dom behöver få använda hjärnan också och då finns det ju säkert hundra olika saker att göra med sitt djur, men jag och mina hundar älskar att göra godis träd som dom får leta godis i. Men skulle det vara så att det kanske regnar eller är en sån dag man bara inte har lust att vara ute så är ett aktivitetsspel ett smart val.

Och sen är det ju viktigt att djuren sitter säkert i bilen och då är ju en sån här hundbur ett bra val men tänk på att kolla så att det är rätt storlek på buren så att din hund får den plats den behöver för att må bra under bilfärden.


Gillar

Kommentarer