Ta körkort

Reklam för Trafiko

Trafiko är en körkorts utbildare och dom är certifierade av transportstyrelsen.

Dom finns i Kalmar och Sala, man kan prata med deras handläggare måndag - torsdag kl 9 - 21 och på fredagar kl 9 - 17.

Går man en kurs hos dom så får man gratis tillgång till deras plattform som man kan använda på datorn och i mobilen, på plattformen ser du allt du behöver träna på inför uppkörningen.

Man kan också enkelt boka olika kurser direkt i mobilen.

Körkortsböckerna som trafiko har finns i 6 olika språk vilket jag tycker är super bra för då blir det lättare för dom flesta att ta körkort, men dom har också olika teoripaket som man kan välja på.

I ett teoripaket ingår, körkortsboken, teorifrågor online, teorilektioner online och klara provet garanti.

Vilket betyder att du har obegränsad tillgång till körkortsfrågor och teorilektioner till att du klarar körkortet, vilket jag också tycker är toppen då jag själv älskade teorifrågorna när jag själv tog körkort.

Jag använde nästan bara dom när jag pluggade till körkortet.

Eftersom jag tyckte att det var väldigt tråkigt och svårt att läsa teori direkt ur körkortsboken så hjälpte körkortsfrågorna mig väldigt mycket, eftersom jag kunde ha dom frågorna direkt i mobilen så kunde jag använda dom när jag t.ex åkte bil långt, när jag låg i sängen, om jag hade tråkigt.

Så jag tror att det var mycket därför som jag klarade mitt körkort.

Dom har även handledarkurser så att förälder och barn kan gå för att få övningsköra hemma, för att få gå kursen så behöver den som ska ta körkortet vara 15 år och 9 månader.

När "handledaren" gått kursen så är den giltig i 5 år så handledaren kan även köra med andra "elever".

Så funderar du på att ta körkort eller börja övningsköra så tycker jag definitivt ni ska gå in och kolla på Trafiko, även du som ska bli handledare borde kolla in och kolla på det utbud som finns.


Gillar

Kommentarer