speed intervju

Dagen

I dag är det Torsdag och jag tänkte börja inlägget med att fråga om det bara är jag som längtar till våren och sommaren?

Idag var jag uppe kvart i sju och åt frukost eller ja jag drack bara te för jag har fått min mens och är inte ett dugg sugen på mat.

Men jag drack ett glas te i alla fall och sen så borstade jag tänderna osv och sminkade mig.

Sen vid nio så klädde jag på mig och sen så åkte jag till Borlänge på möte med arbetslivsresurs och idag så va Clock Work där och hade en presentation om sig själva och sen efteråt så fick man gå på en speed intervju med dom om man ville det och då fick man också lämna in sitt Cv och personliga brev så det gjorde jag.

För att även om jag nu får jobbet som vikarie inom barnomsorgen i Borlänge kommun så är det alltid bra att söka andra jobb i fall att det inte skulle vara ett bra jobb för mig att jobba med barn eller om man inte får jobba så pass mycket så man får en bra inkomst osv.

När jag va klar med speed intervjun så hade jag individuellt möte med Barbro som jobbar på arbetslivsresurs och det blev inte jätte mycket sagt där, men dom på arbetsförmedlingen hade svarat henne att jag var för gammal för att få ett studiekontrakt även fast den står att man ska vara mellan 20-24 år vilket jag är så nu får vi se hur det blir med pluggandet för mig, det känns ju som att det ser ganska mörkt ut på den fronten.

När jag var klar med mötena så åkte jag hem och va hemma klockan ett och nu sitter jag vid köksbordet och skriver och snart ska jag och Daniel på möte på skolan med Dominics fröknar.

Så vi får se hur det går, om det blir positivt eller negativt.

Han har det ju ganska svårt med koncentrationen och vissa dagar har han väldigt svårt att lyssna också men det hänger väl ihop med att han eventuellt har en diagnos också.

Sen när vi kommer därifrån ska jag nog försöka äta något kanske för även om jag inte känner något sug efter mat så är det väl ändå bra att försöka få i sig nånting litet i alla fall.

Men jag skriver mer senare idag, hoppas eran dag har varit bra än så länge.

  • Dagen

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Hoppas du trivs bra med jobbet! Det är så härligt att jobba med barn!
nouw.com/emmeliesehlin
MBroden
MBroden,
Ja det hoppas jag med, ja jag hade ju praktik hos barnmamma när jag gick i skolan och tyckte det va roligt 😊
nouw.com/mbroden
Yasminegill
Yasminegill,
Längtar massor efter vår och värme ha en fin kväll
nouw.com/yasminegill
MBroden
MBroden,
jag också, Detsamma 😊
nouw.com/mbroden
Hilma
Hilma,
Åh jag längtar sååååå efter våren! <3
nouw.com/hilma
MBroden
MBroden,
Ja också, tycker inte om kylan <3
nouw.com/mbroden