Söndags tag

Veckans bästa - att jag och Daniel har kunnat suttit ute på uteplatsen tillsammans på kvällarna och bara myst tillsammans.

Veckans godaste - Lasagnen vi åt idag, vi har inte haft nån spis Veckans mest lästa - Mitt inlägg om hur mitt liv ser ut, kan inte länka av någon anledning men det hade mest läsare i alla fall.

Veckans jobbigaste - Ja du.. Det var nog när jag insåg vem som tar sig tid att visa intresse för mig och att se de som inte gör det, så tråkigt.

Veckans tips - Ja du, ägna tid åt de som ni älskar och tycker om. Är ni osams med någon? Prata ut och berätta hur ni känner och lös problemen, ingen vill lägga sig i osämja och må dåligt. Behöver du andas? Ta din hund till exempel och ta en långpromenad, andas frisk luft i naturen. Berätta för alla runtomkring dig hur mycket du älskar han eller henne, man kan aldrig säga för mycket hur mycket man älskar någon.

Veckans roligaste - När vi var i sommarstugan och jag skojade med min systerson Elliot, han fick mig att skratta så mycket så jag smällde av. Han är bara snart sex år men så mycket ord och funderingar som han har redan nu, tänk om bara några år hur mycket han kommer kunna om världen.

Veckans favorit - Alla kvällar när jag och mina föräldrar gjorde varma mackor och myste tillsammans, tittade på Beck och bara hade det mysigt. Ibland blir vi osams men vi pratar ut, säger förlåt och går vidare. Men just de kvällarna när vi myser ihop, lagar god mat eller bara något gott och tittar på något roligt som film tillsammans, de stunderna betyder mycket.


Gillar

Kommentarer