Söndag kväll

Dagen

Ja då var det söndag igen och det känns som att helgen bara har sprungit förbi.

Daniel och hans pappa Curt har hållit på och byt kök hela helgen så det känns som att vi knappt har sett varandra förutom på kvällarna när vi suttit ute på uteplatsen och druckit lite te och sen har vi kollat på lite film.

Köket blir i alla fall väldigt bra, det va ju brunt förut och väldigt fult och nu har vi gjort om så skåpen, väggar och tak blir vit sen alla vitvaror som kylskåp och diskmaskin blir grått och golvet ska vi också ha grått det vi inte riktigt har bestämt än är vilken färg vi ska ha på kaklet, jag vill ha grått och Daniel vill ha vitt.

Vad tycker ni? grått eller vitt kakel i köket?

Förutom det så har vi börjat träna hundmöten med Sheela igen, när hon var mindre så hade hon absolut inga som helst problem med att möta hundar men nu när hon blivit äldre så vill hon så gärna fram och hälsa på dom hundarna man möter så ibland gör hon utfall mot dom och det är ju självklart att ingen vill släppa fram sin hund till henne då.

Så nu har vi i alla fall börjat å träna med henne igen för hon är ju världens snällaste hund och jag vill ju inte att hon ska skrämma människor.

Så det är väl det vi har gjort i helgen i alla fall.

Bilderna är i från förra helgen när vi va till hjortnäs brygga och Daniel å Dominic åkte vattenskoter med Daniels bror Robin.

  • Dagen

Gillar

Kommentarer