Söndag

Dagen

Hej alla fina människor där ute, idag är det ju då söndag och jag är faktiskt ganska trött idag.

Men jag hade verkligen så roligt igår och jag behövde verkligen detta.

Och idag har det också varit en bra dag, Jocke och Malin kom hit med barnen för dom behövde hjälp av Daniel och kolla vad det är för fel på deras bil.

Så då va jag och Malin inne med barnen och jag passade på att sminka Malin, för hon tyckte jag sminkade mig så fint och Jocke har också sagt det till henne att jag sminkar mig så fint.

Och det uppskattar jag verkligen att dom tycker eftersom att det är ett av mina största intressen och jag skulle ju vilja jobba med smink på något sätt men samtidigt så vet jag inte vad.

Men i alla fall så lagade Malin köttfärssås och pasta till sen lunch, vi kom inte på att vi skulle äta förens klockan va ca halv tre, för barnen sa inte att dom va hungriga för dom hade ju fullt upp med att leka och jag å Malin satt och pratade och jag sminkade henne osv medans Daniel och Jocke va ute och fixade med bilarna.

Sen när vi hade ätit så var det dags för Malin och Jocke att åka hem med barnen, så vi plockade ihop lite här hemma och så fick Dominic ta och duscha och göra sig iordning för skolan imorn.

Sen så fick han sätta sig och kolla på barnprogram en stund innan det var dags att lägga sig och jag å Daniel la oss också och tittade på tv.

Och nu ska vi titta på lite mer tv och sen blir det läggdags för imorn är det ju dags att återgå till vardagen.

Hoppas eran dag har varit bra.

  • Dagen

Gillar

Kommentarer