Snart klar

Dagen

Idag gick jag upp vi tio och så plockade jag lite här hemma och satte igång en tvättmaskin och en diskmaskin, sen satt jag mig och åt lite och kollade på Kardashians som jag nu är inne på sista säsongen av och jag tycker det är lite tråkigt för jag tycker verkligen om att kolla på dom men jag får väl kolla på alla sidoserier av dom sen.

När jag va klar med det så satt jag mig och pluggade ca en timme sen när jag va klar med det så satt jag mig och fixade dragkedjan på en väska som jag beställde på Wish förut, väskan är jätte fin men dragkedjan har varit så lång på den så jag knipsade av den och gjorde den kortare så nu ser det bra ut.

När det va klart så gick jag och kastade soporna och plockade ihop lite i vardagsrummet, sen vid fyra så gick jag och Diezel en långpromenad och så skulle vi möta upp Robin när han slutade jobbet men han hann sluta innan vi kom dit så vi fick gå själva hem.

Sen när jag kom hem så lämnade jag Diezel och så gick jag till Ica och köpte iste med smak av persika för det är min favorit av iste, sen när jag kom hem igen så satt vi oss och åt middag för Robin hade gjort färsk pasta och en krämig bacon sås till och det va så gott.

Sen när vi hade ätit satt vi oss i soffan och kollade på lite YouTube och sen ville han spela tv spel så då passade jag på att plugga lite till så nu är jag snart klar med det "området" som vi har läst nu, det är bara en sista skriv uppgift kvar som ska lämnas in senast den 27e så det borde inte vara något större problem. Men det ska bli spännande att se vad nästa "område" blir för något och även fast jag tycker att det är ganska tråkigt att plugga historia så är ju faktiskt vissa delar intressanta och sen så kan jag ju plugga till det jag verkligen vill bli sen när jag är klar med det här.

Och nu sitter jag här i soffan och bloggar och Robin spelar fortfarande, men vi ska nog sova snart.

Vad har ni gjort idag? Har dagen varit bra?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer