Snart är veckan slut

Dagen

Torsdag kväll är det nu.

Så det är alltså bara i morgon kvar och sen är det helg.

Idag har varit en ganska lång dag faktiskt, jag vaknade klockan fem för då ringde Daniels väcker klocka som han inte stängde av utan znoozade bara typ fem gånger innan jag blev arg och klev upp, men han va jätte trött för han åkte ju iväg igår kväll och kom inte hem förens fyra imorse.

Men i alla fall så gick jag upp vid halv sex för då tröttnade jag på hans larm så då klädde jag på mig och gick ut och satt mig å tittade på film och drack ett glas te.

Sen vid sju så gick jag in och väckte Dominic så fick han äta frukost och göra sig i ordning, sen gick vi till fritids.

När jag kom hem så gick jag in och byte rullstol och tog min väska sen åkte jag till jobbet.

Så började jag jobba klockan nio och jobbade till halv två, så åkte jag hem och så satt jag mig och planerade lite kommande inlägg, sen så kom Elin hit medans Daniel och Dominic åkte till Rättvik och köpte klinkers som vi ska på golvet ute i hallen eller i badrummet vi har inte riktigt bestämt oss än.

Klinkersen är i alla fall svart, ni ska få se bild sen när det ligger på plats.

Så jag och Elin har bara suttit ute och pratat så kom Daniel ut och visade några filmklipp på Facebook som han tyckte va jätte roliga, jag vet dock inte om jag och Elin tyckte dom va lika roliga som han gjorde.

Sen gick jag och Elin till Ica en sväng medans Robin kom och hälsade på Daniel.

Nu sitter jag hemma i sängen och bloggar medans Daniel står i duschen och Dominic sover.

Jag och Daniel ska snart titta på det okända och sen är det dags att sova för klockan ringer klockan 6 i morgon bitti för halv sju ska Dominic vara på fritids, eller om han ska få en halv timmes sovmorgon och få äta frukost hemma istället.

Vi får se hur vi gör, hur har eran dag varit?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer