Smink stund

Dagen, sminkInnehåller affiliate-länkar

Idag är det ju lördag och vi har inte mycket planerat.
Så därför så satt jag mig vid sminkbordet och vred på Youtube och sminkningen fick ta den tid den tog.
Annars är det att man bara kastar på sig samma vanliga sminkning varje dag men idag så fick det bli lite annorlunda färg och jag provade lite nya saker jag köpt hem.
Så sminkningen ser ni på bilden sen tänkte jag skriva en produkt förteckning eller vad det heter där ni kan läsa vad jag använt för smink och hur jag har gjort.
Så först smörjer jag in hela ansiktet med
Oriflame The ONE pore minimizing primer och det är en produkt som jag nyligen har börjat använda och jag är super nöjd med den hittills, den gör huden mjuk och len.
Sen för att ta bort röda märken och porer så tar jag
NYX full covarage Concealer ifärgen light och den tar jag med en liten pensel, jag vet tyvärr inte vad det är för märke för jag köpte den på wish. Sen när jag lagt på concealer där det behövs så tar jag fingret å drar ut det så det inte blir en klump på ett ställe. När jag gjort det så tar jag min Oriflame Giordani Gold Long wear Foundation spf 15 som är i färgen porcelain och jag älskar den, den är heltäckande men väldigt lätt så de blir inte tjockt på huden och den känns inte tung på något sätt och man behöver inte mycket produkt heller.
Den applicerar jag med en Beauty blender som är av märket W7.
Till mina ögonbryn använder jag Ardells  Brow Pomade i färgen dark Brown som jag applicerar med borsten som följer med när man köper pomaden.
När jag skulle fixa ögonen så använde jag
Freedoms ögonskuggspalett Clubbed to death, och jag använde först en ljus beige färg och la över hela ögonlocket med en platt pensel även den är köpt på wish , sen tog jag en ljus blå färg och la den på ca 3/4 av ögonlocket med en trekantig borste som följde med i skuggan sen blandade jag en grå och en mörkblå skugga och la i globlinjen och längst ut på ögonlocket det applicerade jag med en blending borste. Sen tog jag Smashbox The Cali Contour och contourade kindben, näsan, pannan och käkben och det gjorde jag med en sned skuren borste som följer med paletten.
När det va klart så var det dags att highlighta och då använde jag först en highlighter från wish som heter wengfeng och är i färgen rosa och den tar man med en pipet så duttade på lite och så drog jag ut det med fingret, tyckte dock inte att det blev tillräckligt med glow så tog till min favorit
Revolution highlighter i färgen vivid Golden Lights, den applicerar jag med Nyx highlighter borste
Sen för att rama in ögonen så använde jag
Oriflames THE ONE no compromise mascara i färgen svart den tycker jag om för den delar på fransarna och får dom att se längre ut.
Sist men inte minst för att få lite färg på läpparna så tog jag
Oriflames THE ONE Lip sensation matte mousse i färgen Toffe Cream.
Det är ett läppglans som är nude färgat och väldigt lik min egen läppfärg, det kladdar inte och ja jag är bara positiv till det.
Sen avslutar jag med en setting spray ifrån Nyx, jag brukar dock använda Gerard Cosmetics slay all day.
Jag tycker faktiskt alla produkter jag använt har varit bra och bli fina på, det är endast highlighter från wish som jag inte vart riktigt nöjd med pga att det inte vart så mycket glow och jag älskar ju mycket glow.
Men annars är jag jätte nöjd och jag hoppas ni gillade sminkningen och att ni förstår min förklaring.
Jag har ju provat spela in en video när jag sminkar mig men det blir inte bra eller så går det inte att ladda upp den på bloggen.
Så jag funderar på att kanske filma en och lägga upp på Youtube.
Om ni vill så kan jag försöka leta på borstarna jag köpt ifrån wish.
Nu ska jag sätta mina powerbanks på laddning och sen blir det ut i skogen med hundarna.

Inlägget innehåller reklamlänkar för Lyko och afiliate länkar

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Youtube är ju alltid en bra ide! 😃
nouw.com/emmaengstrom
MBroden
MBroden,
Ja jag får nog prova det 😊
nouw.com/mbroden