Skriver och skriver

Dagen

Då har en ny vecka börjat och det betyder att det kommer nya möjligheter, dessutom så är det Dominic vecka så han kom till mig idag.

Men när jag hade vaknat vid tio så gick jag ut med Diezel och sen när vi kom in igen så diskade jag och dammsög lite efter det så gick jag till hemköp och handlade lite frukost så Dominic har någonting och äta innan han går till skolan.

Sen gick jag hem och ställde in det i kylskåpet, så satt jag mig i soffan och kollade på lite film samtidigt som jag skrev lite, jag har börjat jobba med att skriva artiklar åt ett företag men det är typ som ett hobby jobb skulle jag vilja säga för man får inte jätte bra betalt men det är ändå lite pengar extra i månaden. Men eftersom jag tycker om att skriva och man kan lägga upp "arbetstiden" som man vill så tycker jag det är jättebra.

Så jag började skriva lite på en artikel och sen vid ett gick jag och hämtade Dominic och så gick vi hem till mamma och Dominic gick till en kompis och lekte sen kom han tillbaka klockan fem så då åt vi middag där och sen gick vi hem.

När vi kom hem så fixade vi Dominics läxa sen så spelade han tv spel en stund innan han skulle sova, när han hade lagt sig så satt jag mig och kollade på farmen och så fortsatte jag och skriva. När jag va klar med den artikeln så började jag på en ny och så hade jag keeping up with the Kardashians på tvn.

Men nu är det dags att sova så jag orkar upp och lämna Dominic på skolan.

Vad har ni haft för er idag?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer