Shopping

Okategoriserade

Ja idag så åkte jag och Dominic till kupolen så vi va där till tio då dom öppnar.

Så köpte vi nya gummistövlar och skor till han sen köpte vi skor till Daniel och sen va vi in på lager 157 och skulle köpa shorts till Dominic så vi tog två par och sen gick vi till kassan och då sa hon att om vi köpte något mera för 40 kr så att totala summan blev 200 så fick man en gratis ryggsäck och det ville han ha så då köpte vi ett par shorts till.

Sen gick vi till H&M och köpte nya strumpor till Dominic och efter det gick vi på McDonalds och käkade lunch. När vi var klara där åkte vi hem och då var klockan strax efter tolv. Så när vi kom hem så tog vi varsin glass och sen gick Dominic över till grannarna och lekte en stund och då dammsög jag och sen kollade jag några gamla avsnitt av The Hills.

När klockan var fyra kom Daniel hem med pizza så då åt vi och sen åkte vi till Åhlbyn så Daniel och Dominic fick bada. Sen vid sju åkte vi hem och då hoppade Dominic in i en dusch för han ``tvålade´´ in sig med sand nere vid badet.

Efter det så tog jag en dusch för att svalka ner mig, det är ju så fruktansvärt varmt idag. Efter det så satt jag mig vid datorn och fixade lite saker och nu sitter jag och bloggar.

Snart ska jag lägga mig i sängen och kanske titta på något program eller någon film.

Hoppas eran dag har varit bra.

Gillar

Kommentarer