Så var min jul

Dagen

På julafton så va vi hemma hos min mamma och firade med mamma, morbror, mormor, min bror och min lillasyster och så var det jag, Daniel och Dominic.
Så vi började äta mat klockan 3, vi blev klara lite sent med maten så den som ville fick sitta i vardagsrummet och titta på Kalle Anka.
Men det var bara min lillasyster och Dominic som ville det.
Sen när vi hade ätit klart så satt vi och pratade lite och den som ville fick kaffe.
Vid halv fem, fem så delade vi ut julklapparna och så öppnade vi dom och jag blev så nöjd med mina julklappar, jag fick en matberedare och mixer, handdukar och ett par mysiga tofflor och lite annat bra och ha.
Sen efter det kollade vi på lite tv och bara myste.

På juldagen så va vi hemma hos oss och då kom min lilla syster, bror, pappa och farmor och även då fick jag fina julklappar men den bästa var nog ändå en tomte som håller i en ljuslykta som är jätte fin.
Så då kom dom vid tre så värmde vi på maten och käkade.
När vi va klara så delade vi ut julklapparna och öppnade dom.
Efter det så fikade vi lite det vart kaffe för dom som ville och så fanns det glass och jordgubbar/hallon, det är väl inte så speciellt juligt kanske men det är gott.
Sen vid klockan sex kom Mio hit, hans mamma Linda och hennes pojkvän Jocke körde hit han så då fick dom också lite fika och vi satt å pratade lite medans Mio fick öppna sina julklappar.
Så vi hade en jätte trevlig juldag också.
Hur har ni firat jul?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer