så tycker jag

tankar , Frågor

Vad skulle du göra med en extra timme?
Ja jag skulle nog förmodligen försöka göra så mycket som möjligt för att sen komma på att jag inte kommer hinna färdigt med nån av sakerna jag börjat med.

Skulle du kunna ha ett distans förhållande?
Ja jag har ju ett distans förhållande eftersom att jag bor i Insjön och Robin i Orsa men sen har ju jag "turen" att vara arbetslös så jag kan vara i Orsa väldigt mycket.
Men eftersom att jag inte tycker om att vara själv eller utan den jag är tillsammans med så tycker jag ju att det är väldigt jobbigt att vara ifrån varandra.

Vill du köpa en dyr bil eller en normal dyr bil?
Eftersom jag har haft så mycket krångel med min bil så känner jag just nu att priset inte spelar mig någon roll, huvudsaken är att den fungerar som den ska och att jag slipper lägga massa pengar på att laga den.

Bo själv eller leva med någon?
Är det någon jag trivs ihop med och som jag kommer överens med så skulle jag absolut föredra att bo tillsammans.

Vad tänker du om veganer?
Ja jag får väldigt mycket frågor om vad jag tycker om andra, andras utseende, deras sätt att leva osv och jag kan säga att jag bryr mig inte.
Vad andra väljer att göra med sina liv, kroppar osv är inte mitt beslut och jag har ingen rätt att lägga mig i och ha åsikter om inte personen själv frågar eller om man diskuterar saken, men att sitta och döma människor på sociala medier är inte min rätt.
Så med det sagt så tänker jag inget alls men jag personligen tycker att vegansk mat kan vara lika god som icke vegansk mat.

Har du en rekommendation som du tycker alla ska följa?
Ja var ärlig, det kan såra folk och det kan ge dig ovänner men va alltid ärlig.

Hur kan man bli lycklig med sitt liv?
Det är ju såklart olika från person till person men jag tror att det kan vara bra med att börja omge sig med människor som får dig att må bra, tänk på dig själv och gör saker för dig själv och ditt mående.

Är det konstigt om en tjej ger en kille blommor?
Nej det tycker jag inte, det är en fin gest och tycker han om blommor så är det ju ännu bättre.

Vad har du alltid med dig?
Nycklar och mobil

Saknar du något i livet?
Jag kan säkert komma på massor med saker som jag saknar i livet, men jag tycker det är bättre att försöka fokusera på det jag har istället.

Är du en äventyrlig person?
Ja jag tycker ju att det är roligt att åka till nya ställen och upptäcka nya saker, så lite äventyrlig skulle jag säga att jag är.

Vem av dina vänner hade du kunnat bo ihop med?
Jag skulle nog faktiskt kunna leva ihop med alla mina vänner faktiskt.

Vad tycker du om att gifta sig ung?
Jag tycker ju att man ska tänka igenom allt noga, det finns liksom ingen mening med att skynda sig med det för man kan älska varandra ändå.
Men har man tänkt igenom allt och det känns bra för båda så ser jag inget fel med det.

Om man är kär i någon som inte är kär tillbaka, vad gör man?
Det beror ju lite på, en människa kan ju fortfarande vara intresserad och då får man väl umgås å se om känslorna kommer. Är det så att personen inte är intresserad alls så får man försöka gå vidare hur jobbigt det än är men det är tyvärr du som kommer att må dåligt om du bara går och väntar.

Hur ska ett barns uppväxt vara?
Det kan inte jag bestämma för alla barn behöver olika för att må bra, men det jag tycker ska finnas är en trygg punkt i barnets liv och få vara glad.

Vad har ni för tankar och åsikter om dessa frågor?
#nouw30dayschallenge

Gillar

Kommentarer