Onsdag

Dagen, Shopping/kläder, smink

Ja nu har typ halva veckan gått och det är onsdag.

Jag har jobbat mellan 08.00 och 15.30.

Sen när jag kom hem så gick jag till hemköp och hämtade ett paket i från lyko.

Där i fanns både nya saker och saker jag använt förut.

Så jag tänkte skriva lite om vad som fanns i paketet.

Först va det två borstar från E.L.F och dom kändes mjuka och bra men jag tyckte inte om formen på dom så här vid första anblick men jag ska prova dom imorn så då får vi se hur dom känns och om dom är bra att applicera produkter med.

Sen en ny blending sponge som va svart och kommer i från Lyko, den verkade bra så vi får se imorn.

Sen har vi Lumenes Matte foundation som jag använder redan och den är jag jätte nöjd med så det är en av mina favoriter inom smink.

Så är det ACOs face cream som jag inte har testat förut så jag hoppas den är bra.

Dom sex små burkarna som är med på bild är läppglans från Oriflame och dom luktar melon, kokos och mango, dom luktade super gott och jag blev mjuk om läpparna när jag testade dom.

Sen har vi Clerasils cleansing pads som jag också använt förut som jag tycker funkar bra för just min hud, men det är ju olika från person till person.

Så har vi Niveas cleansing wipes som också funkar jätte bra för mig.

Deodoranten är ny, jag har använt det märket förut men inte just den så jag hoppas den också ska funka bra.

Efter det har vi lite hår produkter och den rosa är barnängens spray balsam som jag använt förut och tycker det funkar bra och luktar gott.

Den blåa är en saltvatten spray som ska ge lite volym i håret och den luktade också otroligt gott men jag vet inte hur bra den funkar eftersom det är första gången jag köper den.

Det va vad jag kan skriva om dom olika produkterna just nu, skulle ni vilja ha en recension om dom sen när jag testat alla produkter?

Och ni som vill beställa läppglansen kan gå in på min beauty store på Oriflame: Http://Beautystore.oriflame.se/BRODENMARTINA

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skriva.Gillar

Kommentarer