Onsdag

Dagen, Shopping/kläder

Idag är det då Onsdag igen.

Och jag tog lilla rullstolen till skolan idag också så träningen går bra och jag håller i det än så länge.

Så jag lämnade Dominic vid åtta och sen gick jag hem och så tog jag en promenad med Sheela, Diezel har gjort illa tassen igen.

Jag förstår inte hur hon bär sig åt, men hon har ju väldigt små ben och hennes ben har liksom aldrig blivit helt bra sen hon bröt det.

Så just nu blir det bara korta promenader för henne.

Men jag och sheela tog en lång promenad i alla fall och det är så skönt att få komma ut en stund på morgonen.

När vi kom hem så kollade jag på lite film och åt frukost.

Sen efter det så fixade jag disken och slängde in en tvättmaskin, ibland känns det som att jag inte gör nåt annat än å tvättar.

När jag hade gjort det så satt jag mig på altanen och klippte klorna på hundarna, både jag och hundarna tyckte det var så skönt väder ute.

Så man får ju passa på att ta vara på vädret medans det är fint.

Sen när vi va klara med att klippa klor så satt vi där ute och myste en stund sen gick jag in och sminkade mig.

När jag var klar med det så ringde mamma så då pratade jag med henne en stund och sen gick jag och hämtade Dominic, när jag hade hämtat han så gick vi hem till mamma och hälsade på en stund.

Så när vi va där så åt vi lite fruktsallad och glass sen spelade vi skipboo och när vi hade spelat klart så gick vi hem igen.

När vi kom hem så hade Daniel kommit hem och börjat med middagen.

Efter att att vi hade ätit så fick Dominic göra sig iordning för sängen och jag å Daniel gick ut på altanen en sväng.

Sen så åkte Daniel till Ica och hämtade ut ett paket åt mig, där i fanns två tröjor den orange som är på bilden och en svart och på båda tröjorna står det Mercedes Benz.

Den orange är det luva på och den är så mjuk och skön, den svarta är det ingen luva på och den var för liten, jag tog storlek xxl på båda tröjorna eftersom jag inte visste hur storlekarna va.

Den svarta skulle jag säga är som en M så den var väldigt liten medans den orange är som en XXL så den är lite för stor för mig men ändå helt okej.

Tröjorna är köpta på fiorellashop.

Så vi kastade lite pil och pratade, efter det så gick vi in och la oss och tittade på tv.

Nu ska vi lägga oss och sova för vi är super trötta båda två, jag har märkt att jag har mycket lättare för att somna nu på kvällarna när jag är ute och rör på mig mera dessutom så är jag gladare, jag kan bli arg men det är inte på samma sätt som det var tidigare jag kan liksom lugna ner mig lite mer nu förut så var det ju som att en bomb exploderade direkt.

Hoppas eran dag har varit bra, för det har min.

Gillar

Kommentarer