Onsdag

Dagen

Onsdag är det idag.

Och idag vaknade jag vid fem och kunde inte somna om för att Daniel låg och snarkade värre än någonsin förut.

Så jag låg och knuffade lite på han för att han skulle sluta men jag gav upp efter ett tag och samtidigt kände jag att jag inte ville väcka han för han har sovit dåligt flera nätter i rad så han behövde få sova eftersom han jobbar varje dag.

Sen vid sex ringde väcker klockan så då var det dags att gå upp och väcka Dominic så att vi kunde göra oss i ordning.

Klockan kvart i sju så gick vi till fritids och hundarna fick följa med så dom får en ordentlig promenad på morgonen.

Så när jag lämnat Dominic så gick vi hem och jag tog min väska och byte rullstol så satt jag mig i bilen och åkte till jobbet, jag började där klockan åtta.

Sen jobbade jag till halv fem så då var det bara att sätta sig i bilen och åka hem, när jag kom hem så gick jag in och byte rullstol och så satt jag på hundarna koppel så gick vi till fritids och hämtade Dominic.

Sen när vi kom hem igen så var det dags att laga mat dock så behövde jag bara koka pasta idag för det fanns köttfärssås kvar från igår.

Sen när maten var klar så satt vi oss och åt, jag Daniel och Dominic.

När vi ätit så var det dags för Dominic att borsta tänderna och duscha, jag la mig i sängen och vilade en stund och Daniel satt och kollade på kakel till köket och klinkers till hall golvet.

Vi funderar på att ha grått i köket, jag vill i alla fall ha det och sen svart klinkers på golvet i hallen.

Sen efter det så gick jag upp och sökte lite jobb och så skulle Dominic lägga sig och sova så han orkar upp i morgon men han får i alla fall lite sovmorgon i morgon för Daniel ska till vårdcentralen till klockan nio så då kan han lämna han senare än om jag ska lämna han kvart i sju för att jag ska jobba.

Så nu sitter jag i sängen och ska kolla på Nellie Berndtssons serie som hon har på ViaFree, det är en serie som jag kan rekommendera om ni vill följa en ung tjej i hennes karriär inom mode och hästsport.

Så det är nog allt som händer denna onsdag, vad har ni gjort idag?

Godnatt alla fina följare/läsare

  • Dagen

Gillar

Kommentarer