Nytt bandage och grillat

Okategoriserade

Idag vart det ingen sovmorgon för Dominic kom hem ifrån sin mamma igår, så klockan åtta kom han och ville ha frukost och det gjorde i och för sig ingenting för jag skulle ändå upp och ge Sheela första penicillin tabletten för dagen.

Sen när vi hade ätit frukost och klätt på oss så tog vi med hundarna och åkte till Leksand och hälsade på Daniels föräldrar, vi har inte träffat hans mamma på hela sommaren och hans pappa träffade vi sist när vi kom till Öland i juni så det var dags att åka dit.

Och det var bra att vi gjorde det idag för alla Dominics kusiner var där och Daniels tre systrar va där och vi träffar inte dom allt för ofta heller så det var kul.

Så vi var där ett par timmar och sen vid fyra åkte vi hem för vid sex kom våran kompis Robin och grillade korv med oss och innan det så byte jag bandage på Sheela.

Det stod i hemgångs råden från veterinären att jag skulle byta efter två dagar och det är ju idag så vi tog bort det tjocka som hon hade och satte dit ett lite tunnare som sitter bara där såret är och inte runt hela tassen.

Efter att vi hade grillat och ätit så fick Dominic göra sig iordning och borsta tänderna och sätta på sig pyjamas sen kollade han på tv i ca 30 minuter och sen klockan åtta fick han lägga sig och sova.

Jag, Daniel och Robin satt och pratade lite, sen kollade vi igenom filmerna från burn tävlingen i Rättvik.

Nu har Daniel och Robin åkte hem till Robin för Daniel skulle hämta hem svetsen så då passar jag på att blogga lite och sen ska jag lägga mig i sängen och antingen kolla på The Hills eller Geordie Shore och kanske äta lite ostbollar.

Imorgon ska jag upp åtta igen och ge Sheela penicillin.

Hoppas eran dag har varit bra.

Gillar

Kommentarer