nya saker

Inlägget innehåller reklamlänkar

Ja idag är det då torsdag, veckorna går så himla fort.

Men jag gick upp tio i sju och så väckte jag Dominic så gjorde vi oss iordning och eftersom att han var ledig idag så fick han följa med mig på möte.

Det var introduktion så jag får börja jobba som vikarie på dagis/skola/gymnasiet i Borlänge kommun.

Och det gick jätte bra, Dominic skötte sig jätte bra.

Han satt och spelade på min mobil och va tyst å satt stilla, jag är så stolt över han hade det vart för ca 6 månader sen så hade det aldrig funkat.

När vi va klara på mötet så åkte vi hem och när vi va hemma så åt vi lunch för klockan va ca ett då.

Sen blev jag så trött så jag la mig å vilade till ca två, efter det så gick vi till hemköp och handlade mjölk, bikarbonat och pyttipanna.

När vi kom hem därifrån så stannade Dominic ute och lekte medans jag gick in och plockade in det vi hade handlat i kylskåpet och efter det läste jag igenom lite papper som jag fick på mötet.

Efter det så startade jag en tvättmaskin, jag vill få bort all tvätt till helgen för då kommer Mio och hans andra storebror Nemo hit och då blir ju tvättkorgen full på en gång om man blir flera.

Nu sitter jag och bloggar och Dominic kom precis in.

Sen kommer Daniel hem ifrån jobbet och då ska han och Dominic äta middag och efter det vet jag inte vad vi ska göra.

Men jag har fått hem två paket idag, det första är ett par jeans som är ljus blåa och i det andra paketet var ett contour kit och så fick jag med 1 ansiktsmask som är av märket Origins och är en overnight hydrating mask med avokado.

Sen har jag fått tre andra ansiktsprodukter från märket clinique, det är en ansiktstvål en exfoligering som kan användas både morgon och kväll. Och sen är det en fuktighetslotion .

Gillar

Kommentarer