Nya naglar

Dagen, Shopping/kläder, naglar

Då var det en ny vecka med nya möjligheter.
Och jag har haft en toppen måndag.
Jag vaknade klockan sju och gick upp för att göra mig iordning för klockan åtta så åkte jag till Borlänge å hade grupp möte på arbetslivsresurs.
När jag va klar där klockan elva så gick jag och fixade naglarna och dom blev jätte fina (bild 3) men blev ändå besviken för jag ville ha dom som på bild fyra men dom kunde inte göra så för dom hade inte grönt akrylpulver så då frågade jag om man kunde måla grönt på toppen av nageln men de kunde dom inte heller, så då sa jag att jag kunde ta vit/rosa men att jag ville ha matta naglar och det skulle jag få men ändå så gjorde hon dom glansiga.
Så det blev jag besviken på för innan dom byte ägare på salongen så kunde man nästan få vilken design som helst på naglarna.
När naglarna var klara så gick jag och åt en god sallad på restaurangen kompis, jag verkligen älskar salladen där.
Efter det så gick jag och köpte 3 t shirtar, 2 till Daniel och en till mig så köpte jag två par mjukisbyxor till Dominic och en lång ärmad tröja till mig.
Sen åkte jag hem och va hemma vid ett, så då startade jag en tvättmaskin och sen såg jag på lite film och så va jag ut med hundarna.
Kvart över tre gick jag och hämtade Dominic och när vi kom hem så kom Ronja förbi en sväng så då gick jag och Dominic på promenad med henne.
När vi kom tillbaka så kom Daniel hem från Stockholm, han har varit och lämnat Mio.
Så då gick vi in och åt middag och Ronja gick hem till sig.
Och nu ligger jag i sängen och bloggar, Daniel badar och Dominic kollar på lite tv innan det är dags att sova.
Senare vet jag inte vad som händer, vi ska nog bara ta det lugnt.
Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer