Ny vecka

Dagen

Och den nya veckan börjar vi med sovmorgon, jag tror klockan va närmare tolv när vi klev upp idag och då åt vi lunch på en gång.

Sen efter det så har vi bara tagit det lugnt och mest kollat på Game of Thrones och lite YouTube, jag har också skrivit klart ett uppdrag och lämnat in.

Och så ringde en tjej ifrån arbetsförmedlingen och ville veta hur det går med allt, men förhoppningsvis så kommer jag in på utbildningen jag vill gå så jag får börja plugga.

Nu har vi kollat på farmen och torpet och sen började vi kolla på Big Brother men vi slutade med det, jag kan ju säga att utav det jag såg så gillade jag inte deltagarna i denna säsong så jag vet inte om jag kommer kolla i år, vad tycker ni? Kommer ni kolla eller ska ni inte kolla?

Så då vred vi på Game of thrones igen men det är mest på i bakgrunden, Robin sitter med telefonen och jag sitter och skriver på datorn och snart ska vi nog sova för Robin jobbar i morgon och jag ska försöka skriva nåt mer uppdrag och jag ska försöka hitta på något kul för jag blir så uttråkad av att bara sitta inne hela dagarna. Jag har ju inte tagit upp permobilen hit än så jag kan ju inte gå ut och jag kommer fan bli galen snart av att inte kunna göra vad jag vill. Men som tur är så är det ju bara en vecka kvar så jag får väl helt enkelt bara försöka roa mig så gott jag kan. Så har ni några tips på vad jag kan göra så är det bara att skriva.

Hoppas ni har haft en bra dag.

  • Dagen

Gillar

Kommentarer