När kroppen säger ifrån

Om mig

Ja som sagt min kropp har mer eller mindre sagt upp sig känns det som.
Min mage började ju krångla för ca 1 år sen, jag kunde inte äta överhuvudtaget för då fick jag sitta på toa resten av dagen.
Jag har vart till läkare fler talet gånger och första gången så trodde dom de var förstoppning, andra gången så fick jag reda på att dom inte kunde göra nåt utan jag fick åka hem och äta stoppande tabletter så det har jag gjort nu i 1 års tid vilket har funkat ganska bra.
Problemet är att jag har ju varit så rädd att min mage ska bli dålig igen så jag har nästan levt på te i stort sett hela året och dom gånger jag ätit nåt så har jag ätit lika lite som en två åring ungefär.
Men jag har varit så lätt retad och trött det senaste året så jag har kännt att jag liksom tappat mig själv.
Och i söndags så min kropp ifrån.
För när vi kom hem från hundmässan i Stockholm så kom ju Ronja och Larsson över på en fika.
Men när dom hade gått hem skulle jag lägga mig i sängen men han inte mer än sätta mig i sängen innan jag började spy och jag spydde verkligen tills jag bara spydde galla.
Och efter det så har jag ingen ork, jag gråter för minsta lilla, jag vill sova hela dagarna som t.ex idag så gick jag upp ur sängen elva.
Jag mår dåligt så fort jag tänker på mat, för i och med att jag inte har ätit ordentligt på 1 år så har min hunger försvunnit och istället blivit till att jag mår illa av tanken på mat  jag mår illa när jag äter. Jag vill gå å spy när jag stoppar mat i munnen.
Så min kropp har sagt STOPP och jag försöker nu ta tag i det, jag har börjat äta lite varje dag, det är fortfarande som en två åring men jag äter lite varje dag. Det är jätte jobbigt å jag vill spy men jag kämpar.
Jag har gått ner tio kilo på bara några månader och i vanliga fall hade jag vart jätte glad över det men just nu är jag inte det.
För jag vill kunna gå ner i vikt på ett bra sätt inte pga att jag inte vill/kan äta.
Jag fryser jämt oavsett om jag har 25 grader varmt hemma eller om jag är ute i 10 minus grader.
Så just nu är jag inte alls pigg och har därför inte varit så aktiv när det kommer till att umgås med vänner och familj, bloggandet eller nånting överhuvudtaget.
Utan bara låtit det mesta vara och bara försökt få upp mig själv på fötter igen och jag är en liten bit på väg men har långt kvar.
Som jag skrev tidigare så äter jag lite varje dag just nu men jag har långt ifrån den ork och energi jag hade förut och den vill jag få tillbaka.
Så det var allt för mig idag, hoppas ni andra har det bra och att eran dag har varit bra.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer

ItsLinn
ItsLinn,
Ha en fin lørdag <3
nouw.com/itslinn