Myskväll

Dagen

Ja idag så har det vart en någorlunda bra dag.
Jag vaknade halv åtta typ av att det som vanligt va tjafs, Dominic fick inte göra som han ville och surade därför in på sitt rum smällde igen dörren å vred på stereon.
Så han i sin tur väckte mig som har ett fruktansvärt dåligt morgon humör så jag går upp öppnar dörren å frågar han om han tror det blir bättre av å spela musik så han väcker alla andra i huset.
Så struntade han i å svara vilket han gör när han struntar i å lyssna så då tog jag stereon å han får tillbaka den en annan dag.
Sen så gick Daniel å lämnade han på skolan så jag tog en promenad med hundarna å Mio sen när vi kom in så åt vi lite frukost.
Och vid tio fick hundarna sin frukost.
Sen vid halv tolv tog Daniel en promenad med hundarna igen för jag skulle sminka mig så vi kunde åka till Malin och Jocke.
Men Jocke va inte hemma så vi va där med Malin å så fick Mio leka med Malin å Jockes barn.
Sen vid ett så åkte vi hem så hämtade vi Dominic från skolan klockan två så åkte vi hem och tog ut hundarna på en promenad så åkte vi till mormor och plogade och käkade lite mat.
När vi gjort det så fikade vi lite och sen var det dags att åka hem igen.
Hemma så fick pojkarna vara ute å leka lite medans jag va inne å skickade in aktivitetstapport till arbetsförmedlingen och försäkringskassan.
Dessutom fick jag mejl ifrån ett hotell här i Leksand som vill att jag ska komma och prova jobba nästa vecka har dock inte fått reda på vilka dagar och tider det är än.
Men jag hoppas dom hör av sig men eftersom jag skrev med i mejlet att jag sitter i rullstol så kommer dom säkert inte svara.
Så har det tyvärr vart flera gånger när nån hört av sig å vill att jag ska börja jobba men sen när dom får reda på att jag sitter i rullstol så kommer dom med nån dålig ursäkt till att det inte går.
Men i alla fall när jag va klar med att skicka in aktivitetsrapporter så gav jag hundarna mat.
Så nu har vi precis kommit in från en promenad och jag ska tvätta bort mitt smink och sen lägga en ansiktsmask och när den suttit tillräckligt länge ska jag hoppa in i en lång dusch.
Jag känner att jag behöver det nu när jag inte mår så bra dessutom så har jag fått min mens vilket gör mig lite extra deppig för jag hoppas ju varje månad att det ska bli min tur att bli gravid men de blir inte så.
Men jag hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall.
Och dom produkter jag tänkte använda ikväll är Lumenes Pore polish mineral scrub sen tar jag en bomulls tuss med Oriflames pure skin refreshing face toner för att torka bort det sista.
Efter det ska jag ta 7th heaven coconut cream deep moisture boost hydrating mask, den ska sitta 10 - 15 minuter.
Jag ska också ta kocostar nose mask 10 - 15 minuter.
När dom suttit ska jag hoppa in i duschen å bara ta en lång varm dusch.
Jag använder min favorit dusch tvål från Oriflame Love nature exfoliating shower gel mint & raspberry
Men jag hoppas maskerna är bra i alla fall

  • Dagen

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Passa på att njut med produkterna 😊 vilken dag du haft 😊
nouw.com/jagochminahjärtan
MBroden
MBroden,
Det gjorde jag verkligen, va inne i badrummet i 2 timmar och bara myste 😊
nouw.com/mbroden
Jessica,
Njut riktigt ordentligt! Jag vet precis hur det känns när man blir väckt på det sätter och jag har extremt dåligt morgonhumör i dessa situationerna. 😂😫 Spännande med provjobb ändå ♥️😍♥️
nouw.com/mammatillfyraminisar
MBroden
MBroden,
Det gjorde jag verkligen, va inne i badrummet i 2 timmar och bara myste med tända ljus 😊 ja jag blir helt vansinnig när dom väsnas på morgonen 😂 ja tyvärr så vart det inget 😔❤
nouw.com/mbroden