mys dag

Dagen

Idag lämnade jag Dominic i skolan klockan åtta, sen gick jag hem och la mig och sov till klockan tio. Efter det så tog tog jag te och sen satt jag mig i soffan och skrev på ett uppdrag, när jag va klar med det så kollade jag efter lite samarbeten till bloggen.

Det känns som att jag har börjat få tillbaka min inspiration till att göra samarbeten och försöka göra bloggen lite intressantare istället för att bara skriva om min vardag varje dag för tyvärr ser mina dagar ganska likadana ut nu under vinter halvåret och speciellt nu när jag inte har fyrhjulingen längre så jag kan åka ut på så mycket saker. Men då får man ju försöka göra det bästa av situationen och dessutom funderar jag på om jag ska börja vlogga på YouTube igen, jag fick ju ändå en ny kamera förut för att jag skulle kunna filma och ta fina bilder så det är ju jätte onödigt att den bara ska stå.

Men vi får se hur det blir med det jag vill liksom inte dra igång massa projekt samtidigt och så blir det inget av med något utav dom, men i alla fall när jag hade kollat klart på det så kollade jag på några klipp på YouTube. Sen när klockan va kvart i två så gick jag och hämtade Dominic, när vi kom hem så satt han sig och spelade tv spel och jag satt och tittade på medans jag drack lite kaffe och det är så mysigt att bara lägga tid på han för även om det bara är han och jag hela eftermiddagarna så blir det ändå att jag diskar eller plockar med nåt annat eller att jag sitter med datorn och skriver.

Så jag satt med han när han spelade tills det var dags att fixa middag, det blev köttbullar och makaroner idag och sen när vi hade ätit kollade han på lite film och jag passade på att lägga en ansiktsmask, jag är seriöst så dålig på att ta hand om min hy så egentligen skulle jag inte ens få använda smink förens jag har börjat ta hand om min hy bättre. Jag är expert på att kladda på massa smink för att dölja ojämnheter osv men att faktiskt göra nåt åt problemet är inte min starka sida så det var bara bra att det blev av.

Sen så gick Dominic och la sig och jag satt mig i soffan och skrev lite mera och sen kollade jag på Farmen och när det va slut så fixade jag te och vred i gång keeping up with the Kardashians och om en stund ska jag sova för vi ska ju upp klockan sju imorgon.

Dessutom måste jag bara berätta att barista havre dryck är nog den godaste "mjölken" jag någonsin har druckit så om ni vill prova havre mjölk nångång så skulle jag verkligen rekommendera er att testa den här.

  • Dagen

Gillar

Kommentarer