mums

Dagen

Då va det onsdag igen och halva veckan har gått.

Och jag gick upp halv tolv idag och då käkade jag lunch direkt, så jag åt upp fiskgratängen som vi gjorde igår och den va så god och till den hade jag sallad som det va vanlig sallad, feta ost, paprika, gurka och rödlök i och sen hade jag potatis till också.

Sen när jag hade ätit klart så sökte jag lite jobb och efter det så fixade jag med tvätten och så plockade jag upp köttfärs ur frysen, sen fixade jag med disken det är så skönt och försöka hålla undan allt så mycket som möjligt.

Vi har ju bara en liten bänk diskmaskin och sen har vi ingen torktumlare så det tar ju en stund att få tvätten torr, det blir bättre i sommar då kan man hänga tvätten ute.

Sen så la jag mig på soffan och väntade på att Robin skulle komma hem från jobbet men han kom hem så sent så vid halv åtta så började jag göra middag för då va jag super hungrig, så då fixade jag i ordning en köttfärslimpa och medans den stod inne i ugnen så spelade jag lite sims och så kom Robin hem så då gjorde han en sås och stekte potatis.

Sen när maten va klar så käkade vi och kollade på Farmen och torpet, kollar ni på farmen? Och tyckte ni att det var rätt personer som fick ställa upp i kampen ikväll?

Efter det så kollade vi på YouTube, men nu har vi hamnat i sängen och ska snart sova.

Vad har ni gjort idag?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer