möte och vilse

Dagen

Idag började dagen inte så bra, jag blev väldigt stressad och det blev väldigt fel.
Jag skulle ju på möte klockan nio och hade planerat att jag skulle hinna sminka mig "riktigt" med en bra bas och ögonskugga å contouring och ja allt jag brukar använda.
Så jag gick upp kvart över sex och duschade, åt frukost och plockade fram till Dominic men nånstans på vägen så drog tiden iväg.
Så jag hann bara sminka mig lite lätt och sen va klockan sju så jag trodde jag skulle gå med hundarna och lämna Dominic på skolan, men då skulle Dominic inte lämnas förens åtta.
Så jag och hundarna gick på en lång promenad på en timme, när jag kom hem så satte jag på mig andra skor och en kofta så åkte jag och Daniel och lämnade Dominic på skolan och sen åkte vi till Borlänge på möte.
Jag va på möte med arbetslivs resurs och ja jag kan inte annat än att säga att det var misslyckat, vi satt där en timme och pratade om typ inget alls, vi pratade om hur man skulle göra på en arbetsintervju och för nån som precis tagit studenten eller nån som aldrig varit på intervju tidigare är det bra men jag tyckte inte jag lärde mig nånting nytt.
Så vid tio när vi skulle ha rast åkte jag hem istället och så åkte vi till mormor och lämnade en vetepåse som man värmer när man har ont.
Och så försökte Daniel fixa garage porten medans vi va där.
Sen åkte vi hem och en kompis å hans son kom förbi på fika och så hämtade dom en gammal varmvattens beredare som vi skulle kasta.
Efter det la jag mig å vilade en stund och sen vid två så gick jag och hundarna till skogen.
Så lyckades jag gå vilse i skogen och kom ut i grannbyn så vi fick vända och gå tillbaka, så när vi gått i en timme och 30 minuter så lyfte jag upp Diezel så hon fick åka i mitt knä tillbaka, hon bröt ju benet när hon va liten så det har aldrig blivit riktigt bra så hon hoppar på tre ben till och från.
Därför får hon åka med mig när vi gått för långt för jag vill inte att hon ska över anstränga benet.
Så i alla fall så vände vi tillbaka och ca 1 timme och 30 minuter senare va vi hemma igen.
Och jag, Diezel och Sheela är lika trötta alla tre.
Så när vi kom hem så hade Daniel lagat mat så vi åt fisk och potatis, nu ligger vi utslagna i sängen med Dominic som kollar på Nicke nyfiken och Daniel är ute och försöker bygga en liten trappa som Diezel kan gå på när hon ska upp i sängen.
För nu får vi lov att lyfta upp henne varje gång.
Så ikväll ska vi kolla på halv åtta hos mig och så ska jag sova tidigt ikväll.
Hur har eran dag varit?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer

Frida&Ellie,
Vilka fina hundar!
Vår dag igår var väldigt bra! Lite extra bra tycker Ellie (min hund) 😉 matte gjorde ett blogginlägg om berikning vilket ledde till att ellie fick leka med massor av aktiveringsleksaker som matte skulle fota 😂
delliecate.weebly.com
MBroden
MBroden,
Tack! Men va roligt det måste jag gå in och läsa så kanske jag får lite nya idéer på aktivering ❤
nouw.com/mbroden