möte & ny dator

Ja idag gick jag upp vid sju och gjorde mig i ordning för klockan nio skulle jag vara på arbetslivsresurs i Borlänge.

Och i vanliga fall brukar jag tycka att mötet vi har på måndagarna är bäst för då är man i en stor grupp och man får reda på vad andra har för erfarenheter osv men idag hade vi en annan handledare eller vad man ska säga och han va inte alls bra.

Det kändes som att han liksom stressade igenom hela mötet och liksom inte hade planerat vad han skulle säga osv.

För dom har ju alltid typ ett bild spel som dom har olika frågor och punkter på som dom ska ta upp men Barbro som vi brukar ha kan ju ändå prata fritt och vi får säga vad vi tycker och tänker men han vi hade idag läste bara det som stod på bildspelet och sen tog han nästa. T.ex stod det * förändringar är bra. så läste han bara det och sen nästa punkt han utvecklade liksom inte det nånting och vi fick inte chansen att säga något heller innan han va på nästa punkt.

Så jag är besviken över dagens möte det gav mig ingenting så jag hoppas nästa möte blir bättre.

Men när mötet va slut så åkte jag hem och när jag kom hem så fick jag ett utbrott för Daniel hade rivit ut skåpen i köket och börjat lägga nytt golv och vi pratade om det i förrgår och kom då överens om att vi skulle lägga golvet när Dominic var borta för då kunde vi även passa på att måla klart innan vi la golvet så det inte blir massa färg på nya golvet.

Men vi pratade i alla fall och kom fram till att vi kan börja lägga golvet i köket där vi redan har målat och det blev jätte bra och fint, vi har kört på ljus grått laminat golv.

Jag älskar ju när allt går i vitt/grått och så har man fin inredning osv, vi har ju inte riktigt fått till det så men vi försöker.

Men ja det här huset överlag var inte vad jag hade tänkt mig när jag tänkte på att flytta till hus men vi får försöka göra det bästa av situationen och sen när vi flyttar till nästa hus så får vi försöka leta efter något som är mer våran smak och våra stil.

Jag vill ju ha det väldigt stil rent osv.

Sen när vi var klara med golvet så gick jag och hämtade Dominic från skolan och när vi kom hem så åkte vi till Borlänge och så gick jag in på elgiganten och så köpte jag en dator.

Eller det var så att jag skulle köpa den och det var tänkt att jag skulle betala halva på plats och sen ta resten på avbetalning men det företaget som elgiganten jobbar med när det gäller avbetalningar tillät inte mig att ta avbetalning för att jag inte har något jobb så då var min underbara sambo så snäll så han tog avbetalningen på sig eftersom att han har ett jobb.

Men jag ska ju såklart betala den själv även fast det är han som står på den.

Så jag är super glad att jag har en dator som jag kan blogga ifrån, söka jobb ifrån och även när jag ska börja plugga så kan jag använda datorn till det.

Det är ju en MacBook Air 13.3'', så den är ganska liten och väldigt lätt.

Så den är lätt att ta med sig till skolan, jobbet, semestern eller vart du nu ska ta vägen nånstans.

När vi hade fixat det så åkte vi till max och käkade å efter det så åkte vi hem, när vi kom hem så plockade jag och Daniel ihop lite inne i köket och sen så la sig Daniel en stund för han har ont i ryggen och jag fixade lite med tvätten.

Sen så satt jag mig i sängen och fixade med nya datorn och Dominic satt på övervåningen och tittade på projektorn.

Nu sitter jag fortfarande i sängen med nya datorn men jag ska snart gå upp och dricka lite te för jag fryser jätte mycket.

Dominic har precis lagt sig i sängen och Daniel åkte iväg för att hjälpa en kompis med sin bil så vi får se när han kommer hem.

Men jag tror att jag kommer lägga mig ganska tidigt ikväll för jag är ganska trött eftersom jag va uppe tidigt imorse eller ja sju är väl inte jätte tidigt egentligen men jag är ju ingen morgon människa så jag vill gärna sova länge och vara uppe länge på kvällarna, men jag tycker att det är dumt att vända på dygnet för man vet ju aldrig när man får jobb.

Rätt som det är kanske man har ett jobb och då känns det väldigt dumt att sitta på jobbet och vara helt genom trött bara för att man vände på dygnet medans man var arbetslös, eller hur tänker ni?

Men ja det va i alla fall allt för idag, hoppas ni har haft en bra dag.

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Va härligt med ny data. Låter inget vidare med möte första dagen på veckan.
nouw.com/jagochminahjärtan
MBroden
MBroden,
Jag brukar tycka om dom här mötena vi har på måndagar men inte idag 😟
nouw.com/mbroden
Ariella
Ariella,
Jag har också problemet att inte få några avbetalningar. Snällt av din sambo att ts det på sig. Önskar mig oxå en ny dator. Tyvärr har jag inte någon lika snäll sambo som du. Haha.
nouw.com/ariella
MBroden
MBroden,
Jag brukar få ta på avbetalning men det va själva kredit företaget som inte beviljade avbetalningar till människor utan jobb och det kan ju vara både bra och dåligt. Ja det är roligt med nya saker, nej det är nog inte många som har en så snäll sambo haha 😊
nouw.com/mbroden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229