Mini semester

Okategoriserade

Ja igår åkte ju Dominic till sin mamma så då tog jag och Daniel med oss hundarna och åkte på mini semester, vi började upp hos mormor.

Vi tog fyrhjulingarna ner till skvin och så tog vi båten (ekan) ut och fiskade lite så vi fick två gäddor men vi släppte tillbaka dom för det är ändå ingen fisk som vi vill äta.

Så vi va ute och fiskade i två timmar sen åkte vi tillbaka till mormor och så åt vi fläskfile, potatis och brun sås. Sen tog vi hundarna och åkte iväg så hamnade vi ute i skogen vid en sjö som heter hyttsjön så där bestämde vi oss för att parkera bilen och så stod vi där och fiskade och hundarna fick springa runt och nosa, sen på kvällen tog vi en promenad och sen tog vi fram stormköket och kokade vatten så drack vi te och åt kex och brieost.

Efter det så la vi oss i bilen och tittade på en film innan vi la oss och sov, imorse vaknade jag vid åtta och då la jag mig och kollade på mobilen en stund och klockan nio vaknade Daniel.

Så då fixade vi lite frukost och sen packade vi ihop och åkte hem men det va så mysigt med en mini semester även fast vi inte var så långt hemifrån och att det bara var ett dygn vi var borta.

Sen när vi kom hem så badade jag Diezel och Daniel har badat Sheela, man vet aldriv vad dom får i pälsen när dom är ute i skogen.

Och nu har Daniel åkt och fiskat och jag ska snart följa med Ronja ut i skogen för hon ska ut med sin hund, Diezel och Sheela får stanna hemma nu när dom har blöt päls för det är inte jätte varmt här idag.

Ikväll kommer Dominic hem igen så jag hoppas att allt har gått bra för han.

Hoppas eran helg har varit bra.

Gillar

Kommentarer