Min sminkrutin

smink

Ja jag börjar då alltid med att smörja in mitt ansikte med kicks egna shine and glow primer och låter den sjunka in i huden.

Sen täcker jag finnar och rodnader med makeup stores cover all mix och den applicerar jag med fingret.

Efter det är det då dags för foundation och jag använder lumenes matte foundation och den applicerar jag med en beautyblender.

Sen är det dags för ögonskugga och då har jag ju massa olika paletter men idag blev det paletter magic ifrån Freedom och då använde jag tre borstar för att applicera skuggan.

Först använder jag en liten platt borste som jag köpt på wish för att applicera en ljus skugga över hela ögonlocket.

Sen tar jag en större svart blending brush från nyx och applicerar en grå skugga i ögonvecket eller vad man säger och längst ut på ögongloben.

Efter det tar jag en mindre trekantig borste och applicerar en guld färgad skugga eller vad man nu vill ha för färg.

Sen ska jag på med mascara och jag använder två olika, en liten som jag fått med som nåt prov eller om jag fått med den i nån tidning nån gång och den gör så mina fransar ser mycket fylligare ut och den heter Exception eyes.

Jag hittar tyvärr inte på den vart jag än kollar och det är såå synd för jag älskar den verkligen och vet ni vart den finns så får ni gärna säga till, efter den tar jag Loreal Paris mega volume Miss Hippie i färgen svart.

Den älskar jag också för den får mina fransar och se långa ut.

När jag målat klart mina ögonfransar så är det dags för contouring och då använder jag smashbox kit med tre olika färger i.

Så då tar jag den mörkaste (kallaste) färgen och lägger den under kindbenen, vid käkbenen, pannan och vid sidorna på näsan.

Sen när jag applicerat det så tar jag en större borste och blendar ut det, sen tar jag solpuder och lägger det på samma ställe som jag har contouringen.

Efter det så är det dags för highlighter och då har jag en vit och en ljus rosa från freedom som jag blandar för att den vita är väldigt skimrig men blir också väldigt vit så det ser ut som att man lagt på vitt puder och glömt att ta bort det.

Så då blandar jag den vita och rosa för att få skimret men ändå inte bli helt vit.

Så då tar jag en ganska stor med platt borste och lägger highlighter högst upp på kinden och vid tinningen, sen tar jag en mindre borste och lägger det längs näsryggen och lite vid bågen på överläppen.

Sen sprayar jag på setting spray från Revolution och så är jag redo att ge mig ut på dagens äventyr.

Hoppas det va intressant att läsa och skulle ni vilja ha en film på när jag sminkar mig?

Och har ni några frågor så är det bara att skriva.


  • smink

Gillar

Kommentarer