Min påsk

Dagen

Ja i helgen har det ju varit påsk och vi har gjort lite allt möjligt.

Vi hämtade Malte på Torsdagen så den dagen hann vi inte göra så mycket, vi åt middag när vi kom hem och sen kollade vi på lite film innan det var läggdags.

Sen på fredagen så tog vi det lugnt på förmiddagen och sen på eftermiddagen så åkte vi till Robins pappa Kenneth och fikade lite och Malte fick med sig en surfplatta hem som vi ska göra iordning så han kan ha den och spela på, så då ska vi också installera lite bra spel så han får lära sig räkna och såna bra saker.

När vi kom hem därifrån så fixade vi Tacos som Malte hade önskat till middag och sen efter det så kollade vi på Toa story 3 och käkade lite godis. Sen vid nio fick Malte gå och lägga sig.

På lördagen så åt vi frukost och sen så gick vi ut en sväng, sen vid tolv så fixade vi lite lunch och sen så gjorde vi oss i ordning och åkte till Insjön för vi skulle till mamma på påskmiddag, så det va jag, Robin, Malte, min mormor, morbror, Sofie och min syster och bror som va där.

Så vi åt lite påskmat och sen till efterrätt åt vi glass och jordgubbar, så när vi hade ätit kollade vi på lets Dance och när det va slut vid halv elva typ så åkte vi hem. Så när vi kom hem var det bara att borsta tänderna och gå och sova för vi va jätte trötta allihopa.

Sen på söndag så va vi också ute på förmiddagen och sen vid två kom min pappa, farmor, syster och bror så vi åt pizza och sen drack vi kaffe och åt tårta som pappa hade med sig och den va super god för det va passionsfrukt uppe på den.

När dom hade åkt hem så pärlade vi lite och sen på kvällen så vart det lite tv innan det var läggdags för Malte, jag och Robin kollade på lite mer tv.

På måndagen så gick vi upp och käkade frukost sen så duschade Malte och sen städade han sitt rum, för han skulle hem till sin mamma idag. Så när vi hade ätit lunch så plockade han ihop sina saker som han skulle ha med sig till mamma. Sen så åkte vi till Mora och hämtade en studsmatta som skulle med till Malung.

När vi kom hem från Malung så åt vi middag och kollade på Paradise hotell och efter det så gick vi och la oss för jag hade ont i huvudet och va super trött.

Men jag har haft en jätte bra påsk, hur har ni haft det under påsken?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer