Lördag

Dagen

Ja då var det lördag idag, vi vaknade halv nio och gick upp och åt frukost.

Sen så gick jag och la mig en stund till för jag har sovit ganska dåligt inatt igen.

När jag vaknade så åkte Robin och handlade lite och jag började fixa lunchen, det blev ugnsstekt lax med kokt potatis och en kall sås till.

Efter att vi hade ätit klart kom Robins pappa Kenneth hit och drack lite kaffe, när han hade gått hem så pärlade vi lite pärlplattor.

Sen så satt jag mig i soffan och kollade på sex and the city så nu har jag sett alla gamla säsonger och hoppas på att den nya säsongen blir lika bra.

Jag har ju hört ryktas om att dom ska släppa en ny säsong men att några skådespelare har blivit osams och därför vet dom inte riktigt hur dom ska lösa det.

Efter det så åt vi tacos men istället för att använda köttfärs så använde vi kyckling som vi hackade i bitar och det vart super gott, så kollade vi på hockey när vi käkade.

Jag har börjat kolla på så mycket hockey sen jag blev tillsammans med Robin och jag tycker det är rätt kul faktiskt.

Sen efter att vi hade kollat klart på hockeyn så kollade vi på en film som heter Little och den va helt okej men inte jätte bra, det handla om en kvinna som har ett eget företag men som behandlar sin anställda som skit, men en dag så blir hon förtrollad så hon blir liten igen och får därför en tankeställare om sitt beteende mot andra och när hon till slut inser att hon måste ändra sig och bli snäll så blir hon vuxen igen.

Det är ett bra budskap i filmen men som sagt ingen favorit film.

Nu ska vi se Beck - den försvunna sonen, en av dom nyaste filmerna så jag hoppas den är bra.

Sen när den är slut ska vi nog sova för i morgon ska ju jag åka till Insjön igen och jag vill försöka ta mig hem i skaplig tid så det slipper bli så sent och så ska jag försöka träffa Daniel en sväng också tänkte jag, sen vet jag inte om Dominic ska sova hos mig från i morgon eller om han kommer på måndag eftermiddag.

Hur har eran dag varit?


  • Dagen

Gillar

Kommentarer