Lördag

Dagen

Ja idag är det faktiskt lördag.

Och jag vaknade halv åtta och då var Daniel, Dominic och Mio redan upp i full färd med att äta frukost och göra sig iordning för dom skulle ut och åka skoter.

Så vid halv nio så åkte dom iväg och åkte skoter så då var jag och hundarna ensamma hemma så jag slängde in en tvättmaskin och sen så käkade jag frukost.

Sen så gick jag och hundarna och la oss, vi skulle bara vila en liten stund men det slutade med att vi låg kvar i sängen vid fem över halv elva när Daniel skrev att han och barnen å Tommy och Johanna skulle komma hem på kaffe.

Så jag fick kasta på mig kläderna och tvätta mig för att jag inte skulle se helt nyvaken ut när dom kom.

Så efter ca tjugo minuter kom dom så drack dom kaffe och jag te medans pojkarna satt på övervåningen och spelade tv spel.

Sen när Tommy och Johanna åkte hem så följde Daniel med dom på en tur till med skotern och jag fixade lunch, det blev hamburgare och pommes och jag tog bara en hamburgare för jag va inte sugen på pommes.

Så Daniel käkade när han kom hem och sen så åkte han med min morbror upp till mormor för han skulle få hem bilen också.

Medans han gjorde det så spelade jag, Dominic och Mio spel först spelade vi finns i sjön och efter det så spelade vi bamse bingo men det är mer som memory, man har en spelplan var som det är olika bilder på och så tar man kort som det är bilder på och får man samma bild som det är på spelplanen så får man kortet.

Och nu ville dom spela mer tv spel så då fick dom göra det och Daniel kom precis hem ifrån mormor och jag sitter vid köksbordet och lyssnar på musik och skriver.

Sen när jag har gjort det så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag skulle ha vart ut på en långpromenad med hundarna men vi drar oss för att gå ut nu när det är kallt och snöar.

Både jag och hundarna föredrar värmen före kylan och håller oss helst inne på vintern.

Men ja jag skriver mer senare eller imorn.

Hoppas eran lördag har varit någorlunda bra i alla fall

  • Dagen

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Hoppas du får en bra helg, kika gärna in på min kanal! 😊❤️
nouw.com/paulinarodhe
MBroden
MBroden,
Tack detsamma, det ska jag göra ❤
nouw.com/mbroden
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Emmamehrali
Emmamehrali,
MBroden
MBroden,
Tack du med 😊
nouw.com/mbroden
Amanda ,
Hoppas du haft en jätte fin helg ❤️
malmflood.delacay.com/2019/02/03/gar-mot-en