Leksands sommarland

Okategoriserade

Igår kom ju Mio så idag gick vi upp vid åtta och vid halv tio åkte vi till Leksand för att klockan tio öppnade Leksands sommarland och vi skulle dit på dalakraft dagen.

Så Dominic och Mio hade det jätte roligt, dom åkte trampbåt och radiobilar och några andra bilar som fanns. Sen hade dom en stor hoppborg med rutchekana och klättervägg.

Det finns hur mycket som helst att göra, men det som är dåligt är att sitter du i rullstol så finns det faktiskt ingenting att göra där.

Men pojkarna hade roligt och vi hade packat med oss mat så till lunch åt jag och Daniel baguetter med kycklingröra och Dominic å Mio åt pannkakor med sylt.

Sen vid tre åkte vi hem för det började regna så när vi kom hem så la jag mig och skulle vila men jag somnade och sov i en timme.

Sen när jag vaknade så var klockan fyra och då låg Daniel i badet så då fixade jag middag.

Efter det så har pojkarna spelat tv spel då det var tråkigt väder, jag och Daniel kollade på lite film.

Vid sju så la sig pojkarna och kollade på surfplattan en liten stund innan dom skulle sova, klockan åtta så la sig dom och sov å Daniel åkte iväg till en kompis.

Så då gjorde jag te och satt mig i sängen och kollade på youtube och kollar fortfarande på det och bloggar samtidigt.

Så vi får se vad jag ska göra, jag blir nog inte vaken jätte länge i alla fall för vi ska ju upp med pojkarna imorn och förhoppnings vis hitta på något roligt om det är fint väder.

Hoppas ni har haft en bra dag idag.

Gillar

Kommentarer