K3 - Måleri

Inlägget innehåller reklamlänkar för K3 - Måleri

K3 - Måleri

K3 - Måleri är ett företag som är en del av K3 - gruppen och dom är verksamma i Stockholm med omnejd och i Uppsala.

Dom målar och tapetserar inomhus och på våren till och med hösten så tar dom även åt sig målar uppdrag utomhus, allt ifrån att måla hus till att måla staket. Det spelar ingen roll vilket material det handlar om dom fixar det ändå. Och det kan ju jag som privat person tycka är superbra för då slipper jag plocka in flera olika firmor när jag vill fixa med mitt hus, dessutom så behöver jag aldrig hålla reda på flera olika papper eftersom att K3 - måleri alltid har fast pris på sina offerter men för att kunna ge ett pris kan dom behöva göra ett hembesök ibland för att se hur stort jobb det är dom behöver göra. Man får även kostnadsfria offerter på sina målare i Stockholm. Jag kan också känna mig trygg med kvalitén på jobben jag får utförda för dom gör regelbundna kvalitetskontroller för att se så dom håller höga nivåer på sina jobb och lämnar alltid garantier.

Och har man rätt till ROT - avdrag så gör dom även klart sånt direkt så det dras av på fakturan man får för det jobb som är utfört, men man kan inte gör ROT - avdrag på jobb som utförs på staket.

Så om jag behöver få ett målerijobb utfört och bor i Stockholm eller Uppsala så skulle jag verkligen ta kontakt med K3 - Måleri och låta dom göra en offert till mig, dom har öppet Måndag till Söndag 09.00 - 18.00. Men man kan även gå in på K3 - Måleris hemsida och få en offert där eller om man bara vill läsa om dom och deras tjänster.

Man kan också kontakta dom om man bara har frågor angående måleri eller tapetsering.

Gillar

Kommentarer