Julklappar

Shopping/kläder

Ja alltså snart är det ju då dags för julen igen och vissa av er har säkert börjat köpa julklappar och andra är som jag som inte har nån aning om vad jag ska köpa.

Men här kommer då fyra tips som man kan köpa som julklapp.

Det första är en snygg jacka till killar från Elly Pistol, jag tyckte den va super snygg och hur många bomberjackor finns det med huva på?

Sen hittade jag en jätte snygg skinnjacka med fuskpäls och jag tyckte den va såå snygg, det bästa med den är att den är vegansk och fodrad.

Och så nånting som passar alla och som nästan alla behöver är ju ett bra skydd till sin mobil och varför inte passa på att skaffa ett som man tycker är snyggt, det jag tycker är bäst med dom här skalen är att dom finns i så många olika färger och med så många olika mönster så det finns till både tjejer och killar. Jag tycker också det är bra att det finns plånboksfodral som passar till.

Sen är det ju så att man laddar ju mobilen hemma men om man bloggar eller gör annat så man behöver ha mobilen laddad hela tiden så är ju en powerbank ett såå smart val och just därför så har ideal of sweden fixat powerbanks som man kan matcha med sitt skal.

Så det va alla tips för idag

Gillar

Kommentarer

linabondesson
linabondesson,
Toppen bra tips!! <3
nouw.com/linabondesson
MBroden
MBroden,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Älskar skinnjackan!
nouw.com/celinelundqvists
MBroden
MBroden,
ja den är jätte snygg 😊
nouw.com/mbroden
nobodyals
nobodyals,
Ideal of Sweden har snygga saker
nouw.com/nobodyals
MBroden
MBroden,
Ja jag älskar deras saker 😊
nouw.com/mbroden