jobbig dag

Dagen

Idag har varit en jobbig dag med bara bråk, tjafs och tvärt emot.
Det började med att jag vaknade imorse av att Dominic stod i tvättstugan å skrek efter pappa och han vet att han inte ska göra ska göra så utan att han ska komma till oss istället.
Så jag går upp och sätter mig och äter frukost och sen gör vi oss iordning och åker iväg för att åka pulka och att hundarna ska få springa, så säger Daniel att vi ska åka till kärringbergs toppen.
När vi kommer dit så bor det folk där, kan man släppa hundarna lösa då? NEJ det kan man inte.
Och det första som händer när vi kliver ur bilen är att Dominic inte lyssnar, för det första river han upp dörren fast han inte ska, sen när han slutade med det så börjar han riva i allt fast jag sa att han inte fick.
Så då fick jag nog å talade om att om han inte kunde lyssna kunde han sitta i bilen.
Så då började han lyssna, men då började Mio krångla och kunde inte dra upp pulkan och han skulle inte stanna när vi sa till.
Så det slutade med att vi åkte hem och laga lunch istället, när vi hade ätit lunch så spelade vi Diamanten en stund och efter det så skulle dom få leka lite men eftersom dom bara slängde miniräknaren i golvet fast vi har sagt att dom inte får slänga saker i golvet.
Så då tog jag med mig Dominic ut på en promenad med Sheela så dom fick komma ifrån varandra en stund.
Men när jag kom in så hade Mio i alla fall gått ut ur rummet så de spelade ingen roll.
Sen så satt vi oss å spelade Diamanten men eftersom Mio far runt på stolen och upp å ner på golvet så spelade vi bara tills Daniel vann å så plockade vi ihop.
Så fick dom gå och leka men då blev det tjafs så fick Daniel gå å säga till.
Sen så skulle dom spela tv spel och det gick bra så då passade Daniel på att åka och handla.
När han kom hem så skulle jag göra pyttipanna men det kunde jag inte göra rätt utan där tog Daniel över och Mio satt på golvet å sparkade på väggen så fick säga till han att om han inte slutade så fick han sätta sig i sängen och då slutade han men då började Dominic krångla i soffan så han fick stänga av Tv:n.
Sen gick dom in på rummet å började leka och där håller dom bara på å retas med varandra så nu fick dom lägga sig kvart i sju för jag orkar inte mer idag.
Så nu ligger Daniel å spelar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för jag är såå uttråkad och vill göra nåt kul.
Men som vanligt så är det ingen som har tid att göra nåt när man är som mest uttråkad så de lär väl bli att bara ligga hemma å va irriterad över allt.
Så min dag har varit skit idag, hur har din dag varit?

  • Dagen

Gillar

Kommentarer

nobodyals
nobodyals,
att vissa dagar ska vara så jobbiga
nouw.com/nobodyals