Ingen sömn

Dagen

Ja idag var det ingen bra dag för mig kan jag säga.

Jag har knappt sovit nånting inatt, jag sov mellan halv elva och kvart i tolv och sen mellan sex och sju så ca två timmars sömn fick jag.

Sen vid sju gick jag upp och va på så dåligt humör dessutom så insåg jag då att jag inte skulle hinna följa med på mötet med bup som vi skulle ha för Dominic men det va ju lika bra för när Daniel kom dit så stod Dominics mamma där helt oförberett, hon är aldrig med på möten som gäller Dominic.

Så hade hon med sig sin andra son som inte ens ska vara med så ja det var bara tur att jag inte var med för då hade jag fått ett utbrott så hela Sverige hade hört.

Så jag va hemma och duschade å åt frukost och försökte bli på bättre humör men ingenting hjälpte.

När Daniel och Dominic kom hem så åt vi lunch och sen åkte vi till Borlänge för Daniel skulle på möte så han släppte av mig och Dominic på Leos lekland.

Dominic hade jätte roligt medans jag mest tyckte det var jobbigt att vara där idag men vi var inte där så länge, det blev ca två timmar och sen så åkte vi till Ikea.

På ikea köpte vi en ny lampa till vardagsrummet och sen så köpte vi lådor som Dominic kan ha i sin hylla så blir det lättare med alla leksaker.

Så köpte vi en gjutjärnsgryta, både jag och Daniel har ju länge velat ha en sån.

Dom är så bra när man ska göra grytor, stekar eller göra mat till många samtidigt.

När vi va klara på ikea åkte vi hem och när vi kom hem så började vi med middagen på en gång och vi provade att göra Cowboysoppa.

Och den blev jätte god, jag har inte ätit sån soppa sen jag gick i grundskolan och det är ju några år sen.

Nu har vi precis plockat av bordet och jag har lagt mig i sängen för jag är helt slut känns det som, Dominic sitter och tittar på tv och Daniel vet jag inte riktigt vad han gör.

Den här kvällen händer det nog inte så mycket mer faktiskt, jag ska bara ta det lugnt och så hoppas jag att jag får sova inatt.

Hoppas eran dag har varit bra.

Bilderna är 2 år gamla när vi också var på leos lekland, dessutom så hade vi målat om väggen i vardagsrummet till blå istället för att ha beige väv som det var innan.

Jag tänkte kolla om ni skulle tycka att det vore roligt att se hur det ser ut i huset nu när vi har renoverat lite.

Det tråkiga är att jag har inte så många före bilder, för det tänkte jag inte ens på att jag skulle ta det.

Men vill ni se bilder på hur jag bor så säg till så gör jag ett inlägg om det.

  • Dagen

Gillar

Kommentarer