Hur ska jag fixa det här?

tankar

Ja som ni kanske har läst tidigare så har jag ju problem med magen.
Just nu så äter jag ju tabletter för magen men jag har ju väntat på att få komma till en läkare som ska undersöka min mage.
Och idag fick jag tid den 28e juni men jag vet inte hur jag ska klara av det här.
Mitt självförtroende och allt har verkligen gått ner i botten pga det här med magen.
Jag får nästan panik av varenda liten motgång som kommer upp och det blir ikte bättre förens jag pratar med Daniel, han kan få mig att må bättre och kunna andas och tänka men innerst inne så känner jag alltid oron och paniken, jag ser verkligen ingen lösning på problem längre och det känns som att jag gråter för allt.
Jag känner mig ful, äcklig och helt värdelös som människa.
Det känns som att jag aldrig mer kommer kunna bli 100% glad, att jag aldrig kommer kunna skaffa barn och starta en egen familj.
Jag kommer aldrig kunna göra roliga saker som jag gjorde förut och att det kommer förstöra mitt förhållande med Daniel.
Han säger att han inte bryr sig och att han älskar mig och jag tvivlar inte en sekund på att han älskar mig men ärligt talat vem vill ha sex med någon eller starta en familj med nån som är dålig i magen stup i kvarten?
Jag vill bara bli glad jag igen, hon som gjorde saker istället för att stänga in sig, hon som faktiskt kände sig nöjd med sig själv ibland, hon som faktiskt trodde på sig själv, att hon kunde skaffa barn, starta en egen familj och ha en bra framtid.
För just nu känner jag mig bara misslyckad och att jag inte har nån bra framtid.
Jag vill vara bra nog åt Daniel, jag vill kunna åka till min familj och ta en fika å vara glad istället för att vara trött och sur.
Men jag vet inte hur jag ska lyckas med det, när jag har min mage, vissa dagar äter jag en gång om dagen vissa inte alls för jag vet inte om jag vågar äta eller om min mage slutar funka då.

Gillar

Kommentarer