Hemma spa

Ja idag tänkte jag tipsa om lite saker som jag brukar ha när jag lyxar till det med ett litet hemma spa.

Det första jag gör är att tända mina favorit doft ljus och just nu så är det 20% på alla doftljus hos lyko så passa på att klicka in här och beställ era favoriter.

Sen börjar jag med att ta min favorit ansiktsrengöring och den heter Pure skin purifying face wash , den är oljefri och innehåller granatäpplextrakt. Jag använder den både morgon och kväll och jag tycker den funkar bra på min hud.

Sen efter den så tar jag Lumenes phudas pore polish mineral scrub och den är för oljig och bland hud.

Den tycker jag också jätte mycket om för när man använder den så känner man hur den liksom skrubbar bort smuts från huden och man känner sig så ren och fräsch när man har använt den.

När jag har torkat rent ansiktet så tar jag en ansiktsmask och jag beställde ju hem flera olika för ca en månad sen och då hittade jag två nya favoriter dom är från märket 7th heaven och den jag gillade mest är Creamy Coconut, den luktar som kokosmjölk och va så mjuk och len att applicera och ja jag bara älskar den.

Den andra favoriten va Chocolate mud masque, den luktade också jätte gott och va hur len och lätt som helst att applicera.

Men när jag har applicerat ansiktsmasken så klär jag av mig och sätter mig i duschen för jag är ju en sån människa som inte badar.

Så jag har ju en duschstol eftersom att jag inte kan stå så jag sätter mig där och så tar jag min fotfil och filar fötterna så dom blir mjuka och får bort all död hud.

Och sen när det gått ca 15 minuter och ansiktsmasken är klar så tvättar jag bort den.

Sen så schamponerar jag håret och sköljer ur det så har jag i balsam i håret, det man kan göra för att lyxa till det för håret är att använda en inpackning innan man har i balsam och min favorit inpackning kommer ifrån goldwell.

Den ska sitta i 60 sekunder i tvättat eller handdukstorkat hår och sen sköljer du ur håret ordentligt.

Och medans balsamet verkar så tvålar jag in kroppen och jag använder en kropps skrubb som heter Exfoliating shower gel energizing mint & raspberry.

Den innehåller alltså mynta och hallon och luktar gott både under duschen och efteråt, dessutom så känner du dig så ren och fräsch efter att du har använt den.

När jag har tvålat in mig så duschar jag av mig och sköljer ur balsamet ur håret.

Sen så torkar jag mig och så smörjer jag in kroppen med en body butter, jag har tyvärr inte hittat någon favorit än men jag letar efter en som luktar vanilj eller kokos, när jag är klar med att smörja in kroppen så torkar jag håret och jag torkar ALDRIG håret på högsta värme för det sliter sjukt mycket på håret.

När jag torkat håret klart så har jag i ett serum som hjälper till att reparera håret, det skyddar mot värme och hjälper till att göra håret följsamt och lätt att ''jobba'' med.

Sist men inte minst så smörjer jag in ansiktet med en ansiktskräm och jag är inte sån som har en dag och en natt kräm utan jag använder en som funkar hela tiden.

Men det är i alla fall det jag gör för att lyxa till det istället för att bara ta en vanlig dusch.

Och alla är värda att få lyxa till det lite i vardagen ibland, det blir lätt att man bara går och harvar på med samma vanliga sysslor och samma rutiner som alltid och då blir man trött och tappar energin om man aldrig får sätta sig själv i första hand.

Gillar

Kommentarer