Godnatt

Dagen, Om mig

Då var det kväll igen och jag ska sova bara jag skrivit klart det här inlägget.

Idag jobbade jag ju en stund och sen så gick jag hem.

Så kollade jag igenom mina kartonger som är kvar sen jag flyttade och efter det så satt jag mig och pluggade för min första inlämningsuppgift till historian ska lämnas in imorn.

Sen så åt jag lunch och så gick jag ut till lekparken som ligger här i närheten och träffade Ronja och barnen.

Men det började regna så då gick jag hem igen och så satt jag mig och pluggade lite till, sen så satt jag mig och tittade på asksmycken som vi ska beställa för att ha minnen av Sheela.

Så ska mejla in den beställningen imorn, sen så gick jag in och satt mig i sängen och tittade på lite film.

Sen så ringde dom i från Falun och jag fick en tid hos en psykolog, för jag mår ju rätt dåligt till och från som ni kanske har läst om ni läst min blogg tidigare och jag känner att det är faktiskt dags att ta tag i problemet nu, jag kan inte gå och skjuta det framför mig hur länge som helst för det förstör väldigt mycket för mig.

Och det är så mycket funderingar jag har som jag inte kan få svar på själv, sen vissa frågor kommer jag ju aldrig få svar på heller för det kanske inte ens finns några svar på dom, men det är i alla fall dags att ta tag i allt så jag kan fokusera på att må bra igen.

Efter det var det dags för en promenad med Diezel men det vart inte så långt för det var så kallt så vi frös nog lika mycket båda vi två.

Så då gick vi hem igen och så tog jag lite te och så kollade jag på ex on the beach.

Och nu har jag suttit och pratat med mamma en stund så nu ska jag lägga mig och sova.

Hoppas eran dag har varit bra.

Gillar

Kommentarer