God Morgon

Dagen, tankar

Idag började inte morgonen på bästa sätt.

När jag satt mig upp så va hela min högra fot täckt i blod och då när jag kollade så hade jag fått ett klämsår på högra stortån.

Så när jag lyfte upp foten så bara forsaade det blod så Daniel fick komma med bandage.

När jag hade fixat till det så det inte blödde överallt så gick jag upp och käkade frukost.

Så nu har jag precis ätit klart och vi har plockat av bordet, nu sitter jag och skriver och så funderar vi på vad vi ska köpa till våran kompis Robin i present.

Vi ska dit på kalas idag så det blir kul, han ska bjuda på smörgåstårta och det är ju bara såå gott och hans smörgåstårtor är verkligen super goda.

Sen blir det såklart trevligt att träffa människor också.

Så det är det som är planerat än så länge.


Sen har jag en lite tråkig grej att berätta också.

Och det är att jag kommer inte skriva om Dominic på min blogg något mera och det beror inte på att jag inte älskar han längre eller att jag inte bor med han längre utan allt är som vanligt men då det finns människor som inte kan acceptera att jag skriver om han, utan ska hålla på och tjafsa om det så har jag valt att inte skriva om han för att han ska slippa hamna i kläm.

Så får han bestämma själv sen när han blir äldre om han vill att jag ska skriva om han igen eller inte, jag tycker det är super tråkigt att jag inte ska kunna skriva om han också eftersom han också är en del av familjen men nu blir det som det blir.

Hoppas ni får en bra dag i alla fall.

Jag skriver mer senare.

Gillar

Kommentarer