God Morgon

Dagen

Ja idag är det tisdag och jag vaknade kvart i åtta.

Och det var inte det bästa uppvaknandet man kunde få, jag vaknade av att Dominic stod i hallen å skrek.

Han har nämligen börjat så att istället för att gå till den han vill prata med så stråk han å skriker och jag hatar det.

Men jag tror han börjat så bara för att Mio gör så.

För innan Mio kom hit så hade vi verkligen tränat på att man står inte och skriker utan vill man prata med nån så går man till den personen, sen kom Mio hit och han gör ju inte så och jag vet inte om det beror på att han får stå och skrika hemma eller vad det beror på.

Men såklart gör han lika här för att eftersom att han inte är här lika mycket så känner han ju inte till alla regler vi har här, men det leder ju till att istället för att visa hur vi gör här hemma så gör Dominic lika så han står på ett ställe och bara skriker på oss när han vill prata om nåt.

Så nu måste vi börja om och tjata på han att vi ska inte skrika utan vi går till personen vi vill prata med istället.

Dessutom så har han kastat iväg sin blåa mössa nånstans och vi vet inte vart, han hade den på sig igår när jag hämtade han på skolan och så tog han av sig den inne men den är borta.

Och barnen har en låda var där dom ska lägga sina mössor/vantar/halsdukar för att man lätta ska hitta dom och för att vi alltid ska veta vart dom är, men den blåa mössan ligger inte där.

Och Dominic själv säger att han hade den med sig ut i bilen när vi åkte till Borlänge men den ligger inte i bilen och varken jag eller Daniel har sett att han haft den med sig ut i bilen.

Men förmodligen så har han haft den med sig ut i bilen och sen stoppat den i fickan å tagit den med sig in på affären, sen när han satt och tittade på tv när vi fixade med datorn så har han använt den inne i affären och sen glömt den när han kom till oss.

Och eftersom vi inte visste av att han hade den med sig så kollade inte vi så att vi fick med allt hem.

Det är så att jag brukar alltid säga att dom inte får ta med mössorna in på affärerna för dom plockar alltid av sig mössorna inne så därför tror jag att han stoppade den i fickan när vi gick in, för att jag inte skulle se det och säga nej.

Men ja nu är det som det är och det är ingen ide att bråka om det men det är lite tråkigt ändå med tanke på att de va hans favorit mössa.

Men i alla fall så sitter jag just nu och dricker te och sen ska jag sminka mig och göra mig klar för jag ska gå till banken, jag ska fixa ett kontoutdrag och sen så måste jag få hjälp att få igång mitt mobila bank id för jag lämnade ju in min mobil på lagning och fick då en lånemobil problemet är ju att allt försvinner och jag måste ju kunna logga in hos försäkringskassan och arbetsförmedlingen för att jag ska kunna få pengar.

Så det är det som står på schemat för mig idag, sen kanske vi ska börja riva ner tapeterna i ``matsalen´´.

Vårat hus är ju ganska konstigt byggt för köket, matsalen och vardagsrummet sitter ihop.

Så det är format som ett L så först har man köket med spis å kyl osv sen kommer matplasten med en soffa, bord och stolar sen direkt bakom kommer vardagsrummet med en soffa, bord och tv, så det är liksom inte avdelat eller något.

Men ja jag får hoppas att nästa hus blir bättre och att det är byggt på ett annat sätt.

Jag ska försöka visa lite bilder på huset nån gång, skulle ni tycka att det vore intressant?

Men nu måste jag faktiskt göra mig iordning så jag hinner iväg till banken.

Hoppas eran morgon är bra och att dagen blir bra.

  • Dagen

Gillar

Kommentarer